Wpis z mikrobloga

@bartolomis: No to jest smutne w #!$%@?, ale to pokazuje co w głowie ma KAZDA laska. Swoją drogą wydaje mi się że ten jej ex wygląda lepiej. Ogólnie to przeszedłem dokładnie taki sam związek. Ja przystojny siłownia itd, a ona zszokowana że ja chciałem w ogóle. Na tamten czas wydawała się bardzo mądra i rozgarnięta. I jak pomogłem jej dojść do siebie to zaczęła się puszczać. Dlatego żadnych związków kiedykolwiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@bartolomis: Mnie zastanawia jedno, skoro ktoś taki jak Peterson nie był w stanie wychować córki na przyzwoitego człowieka, to jak ma to zrobić taki zwyczajny ojciec?

@pemfon: widzisz Petersona teraz, a nie 20iles lat temu, wtedy wiedzial mniej.
Dwa, naukowcy to tylko ludzie, to ze zna dobrze jedna dziedzine to nie znaczy ze zna tez inne dziedziny wymagane do bycia ojcem, kolejna rzecz ze wiedza to jedno a
  • Odpowiedz
@pemfon: Peterson jest troche tak jak Stanisław Michalkiewicz. Ma swoje 4 mądre gadki które #!$%@? non stop a robi swoje. Obaj panowie mają swoje demony i nie są tacy zajebiści na jakich się kreują.
  • Odpowiedz
kilka wniosków:

- olać otyłe, czy z problemami, bo jak z tego wyjdą, to zostawią

- dla top 20% różowa jest w stanie odstawić własne dziecko na 2 plan

- wychowanie córki to właściwie loteria

@77023:
  • Odpowiedz
@HuierP10: to przeanalizujmy to. Obecny typ ma w porządku oczy i brwi, poprzednika masakruje pod względem sylwetki i prawdopodobnie mogguje pod względem wzrostu. Nos obaj porównywalny. Szczęka z profilu obaj dobra, z frontu poprzednik lepiej. Znacząca przewaga jedynie w kwestii włosów u poprzednika.
  • Odpowiedz
@77023: Czyli teoretycznie poprzednik wygrywa, co do wzrostu nie znamy dokładnych wymiarów a sylwetka obecnego wygląda na średnią nawet pomimo jako takiej łapy, wysoki nieestetycznie zbudowany wyłysiały slender z oczami ofiary i łbem jak tic tac, no coś mi się tu nie zgadza czyżby wzrost aż tak działał na gadzi mózg że przyćmiewa wszystkie atuty byłego?
  • Odpowiedz
@HuierP10: z której strony u nowego prey eyes, najwyżej lekki negative cantal tilt i tyle. Slender( patyczak) też to nie jest, w barach wyraźnie szerszy od poprzednika
  • Odpowiedz
@77023: Moze i szerszy ale nieestetyczny pozatym siedzi #!$%@? jak żaba na liściu więc też inaczej to wygląda, zdjęć byłego w takiej pozie nie ma. I fakt prey eyes to nie są faktycznie ale napewno nie są to też oczy które byłby czymś specjalnym, pozatym chodzi mi o ogól prezencji też, ani to estetyczne patrząc na twarz i łeb który wygląda komicznie xD ani patrząc na sylwetkę,
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia jedno, skoro ktoś taki jak Peterson nie był w stanie wychować córki na przyzwoitego człowieka, to jak ma to zrobić taki zwyczajny ojciec?

@pemfon: Najpierw trzeba założyć, że jest to możliwe. W takim sensie, że możesz wszystko zrobić niby poprawnie a może wyjść #!$%@?. To co zrobi jednostka w przyszłości nie zalezy tylko od wychowania. Jest zbyt wiele zmiennych.
  • Odpowiedz