Aktywne Wpisy
slkt +289
Do wszystkich cucków, beciaków, p0lek i innych dziwnych stworów:
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej
NadiaFrance +8
Według mnie można już powiedzieć ze ukraińska kontrofensywa zakończyła się porażką, nic się nie udało.
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Śmiesznie to teraz wygląda, gdy okazuje się że sami trzymają w swoich szeregach ludzi o skłonnościach terrorystycznych.
Myślę że neuropa, najlepsze co może zrobić dla szeroko pojętej myśli lewicowej, to zamknąć usta xD mało rzeczy mnie tak zniechęciło jak czytanie wypowiedzi tych ludzi.
#przegryw #neuropa #przemysleniazdupy #wykop #wspomnienia #afera #afganistan
taguje #bekazprawakow bo wiem że to obserwujecie neuropki.
donoszenie do talibów = shitpostowanie na prywatnej grupce XD
Incele na ogół wypisują na publicznych forach, jak np shitpostują sobie na prywatnych grupach to też nie widzę w tym problemu. Bawi mnie, że ktoś porównuje publiczne zachowanie z prywatnym zachowaniem xD To taka sama beka jak z lewactwa co ci mówi, że prywatnie nie możesz używać słowa na n ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@SirSherwood: Nie ma dowodów, że ktokolwiek z Wykopu donosił talibom na Afganki lekkich obyczajów.
A skąd wiesz że ci od talibów nie żartowali? I w ogóle byli incelami? I w ogóle to się wydarzyło? XD
@olaf_wolominski: Nie wiem, czy ja nie wyraźnie piszę, czy ty po polsku nie potrafisz czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ty się zastanów czy umiesz czytać bo zadałem pytanie jaki masz dowód na to że to byli incele.
Co to znaczy? Kiedy ktoś może zacząć stanowić zagrożenie terrorystyczne?
Dla mnie jak napiszesz prywatnie sobie "ale bym zabił tych wszystkich polaków/rosjan/lewaków/prawaków" to nie stanowisz zagrożenia xD
Ale jak do tego zaczniesz wyszukiwać informacje o broni, jak stworzyć bombe, etc to tak, już wtedy stanowisz. Ale samo napisanie o mordowaniu jakieś grupy nie jest zagrożeniem xD Jedynie może dla delikatnych uczuć.
Bawi? Jeśli to prywatne zachowanie nie jest jakimś cudem larpem, a prywatnymi (a więc i prawdziwszymi) poglądami / przekonaniami, to wcale to zabawne nie jest.
Ostatecznie, w internetach na wszystko trzeba brać poprawkę i traktować jako larp.
Nie równa się
Rozumiesz tą różnice czy nie ogarniasz jej?
Nie wiem czemu, ale brzmi to tak, że na siłę robisz za nich damage control.
To wynika z kontekstu tematu w którym się wypowiadasz. W moim temacie porównujemy zachowania przegrywów(rzekomych) z zachowaniem neuropków.
W swojej pierwszej wypowiedzi w żaden sposób nie zaznaczyłeś że chodzi ci o kogoś innego niż ludzie o których wspomniałem w temacie(przegrywy vs neuropki).
Jeśli uważasz że przegrywy nie są odpowiedzialne za donoszenie na afganki to nie wypowiadaj się w temacie który dotyczy
Wystarczy, że cofniesz sie na moim wykopie o 4/5 lat wstecz to zobaczysz co pisałem o muzumłanach XD
Po prostu cenie sobie wolność słowa na prywatnym zakresie i nie chce prawicowych oskarków, które mnie gonią bo napisałem słowo katol. Już mi wystarczą Juleczki z ich n wordem.
@wielkaberta:
Masz na myśli, że bronie zarówno konserwy, lewice i liberałów i praktycznie każdego człowieka? To tak xD
Mój cały argument jest
@SirSherwood: ale co mnie to obchodzi że w międzyczasie spadłeś na głowę. Kojarzę twoją aktywność tutaj, i nie jest to "hehe bronię każdego", tylko czyste shillowanie.
@NieWiemASieWypowiem: XD
??? XD Czyli to co robi każdy tutaj? Oczywiście, że się kłóce tylko z tymi co się nie zgadzam? Nie zgadzam się z #antykaptalizm to się z nimi kłóce. Nie zgadzam się z #4konserwy też się z nimi kłóce.
Tak samo robiłem 4 lata temu jak sie nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko nie ogarniasz mojego argumentu. To jest forum publiczne, a nie prywatne. Juleczki, tak jak najwidoczniej tutaj prawaki xD chcą nawoływać do regulacji języka prywatnego. Na co ja mowie nie zgadzam się.
Publiczne wypowiedzi i publiczne