Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jak kilka miesięcy temu neuropki chciały zamykać przegrywów w obozach z powodu tego że mogą stanowić zagrożenie terrorystyczne, bo złapali zarzutkę z 4chana o talibach? xD
Śmiesznie to teraz wygląda, gdy okazuje się że sami trzymają w swoich szeregach ludzi o skłonnościach terrorystycznych.

Myślę że neuropa, najlepsze co może zrobić dla szeroko pojętej myśli lewicowej, to zamknąć usta xD mało rzeczy mnie tak zniechęciło jak czytanie wypowiedzi tych ludzi.

#przegryw #neuropa #przemysleniazdupy #wykop #wspomnienia #afera #afganistan

taguje #bekazprawakow bo wiem że to obserwujecie neuropki.
Pobierz
źródło: comment_1640013948DdfadaEGGo0zanDJ5xgzve.jpg
  • 51
@CocoJamboolin:

my, czyli kto?

Masz odpowiedź w cytatcie. Wy czyli ludzie którym taka definicja pasuje z wyżej wymienionych powodów. Zbiór nie koniecznie zawierający "lewactwo" chociaż wyjątkowo często.

Kto pisał te definicje?
Jakie są kompetencje i poglady tych ludzi?
Od kiedy wikipedia jest 100% pewnym źródłem wiedzy, zwłaszcza w tematach polityczno-spolecznych?

Równie dobrze ktoś może napisać w internecie ze użytkownik cocojambo charakteryzuje się tym że na śniadanie lize masło i nie koniecznie
Nie ma to jak wpieprzyć się na incelski tag i próbować kłócić się z powszechnie obowiązującym konsensusem odnośnie tego co słowo "incel" oznacza xD

@eschatoestetyzm: powszechnie obowiązujący konsensus na temat słowa incel jest taki, jaki podałam ja i podparła to kilkoma słownikowymi i slangowymi definicjami

Do tego kłócisz się z samą etymologią tego słowa, która jest oczywistością nawet dla najtępszego barana.

Etymologia słowa nie jest tożsama z jego znaczeniem i to
Z całym szacunkiem, ale wiemy lepiej. Dostajesz od nas informację z pierwszej ręki, podczas gdy przytoczone słowniki to jest informacja z drugiej ręki i zakrzywiona ideologicznie.

@eschatoestetyzm: bo osoby identyfikujące się jako incele nie mają interesu w tym, żeby wszystkiego negatywne aspekty związane z pojęciem incelizmu negować. No informacje z pierwszych ręki. xd z całym szacunkiem, ale ciebie też kojarzę z mizoginistycznych komentarzy, więc takie wyparcie to wywołuje u mnie tylko
Masz odpowiedź w cytatcie. Wy czyli ludzie którym taka definicja pasuje z wyżej wymienionych powodów. Zbiór nie koniecznie zawierający "lewactwo" chociaż wyjątkowo często.

Kto pisał te definicje?

Jakie są kompetencje i poglady tych ludzi?

@olaf_wolominski: ale definicja incela nie powstała, bo tak komuś pasuje, albo bo ktoś ma jakieś poglądy, albo ktoś chce incelom na złość zrobić. taka definicja incela powstawał, uwaga, samoistnie, ze względu jak się incele zachowują. tyle

Od
@CocoJamboolin: Miałaś cały tydzień na odgrzanie tego kotleta, mogłaś postarać się bardziej i napisać coś mądrego w końcu.

ale definicja incela nie powstała, bo tak komuś pasuje, albo bo ktoś ma jakieś poglądy

Wy nic nie wymyśliliście tylko przeinaczyliście definicje do swoich celów.
Z jednym się zgodzę, incelem zawsze się jest nie ze swojego wyboru.

taka definicja incela powstawał, uwaga, samoistnie, ze względu jak się incele zachowują. tyle

Czyli jak?

oprócz
Wy nic nie wymyśliliście tylko przeinaczyliście definicje do swoich celów. Z jednym się zgodzę, incelem zawsze się jest nie ze swojego wyboru.

@olaf_wolominski: ty też niczego nie wymyśliłeś, tak samo incele xd i nikt definicji do swoich celów nie przeinaczał, bo znaczenia słów, które są używane tworzą się samoistnie.

Czyli jak?

jak się zachowują incele? takie główne elementy ich charakterystycznego zachowania, to budowanie własnej tożsamości na tym, że są w mimowolnym
@CocoJamboolin:

kiedy toksyczność wynika z mimowolnego celibatu, a nie odwrotnie, to i tak nie jest żadne usprawiedliwienie.

Ale pokazuje co jest skutkiem, a co przyczyną.

to musisz się liczyć z tym, że jest przez innych ludzi używana. ¯_(ツ)_/¯

I vice versa.

. nie wiem, ty nie masz żadnych obserwacji związanych z incelami?

Owszem mam, moją obserwacja jest taka że jedyne co ich łaczy to status matrymonialny oraz któreś z tych lub