Aktywne Wpisy
Bolxx454 +35
Ukraińskie wojsko z naszywkami III rzeszy, jeżeli to nie jest fejk to skandal
zapraszam do pomocy w weryfikacji tego wideo
tutaj jest jedno ze źródeł, na nim filmiki z frontu https://www.tiktok.com/@miltokcover
#ukraina #wojna #neonazizm
zapraszam do pomocy w weryfikacji tego wideo
tutaj jest jedno ze źródeł, na nim filmiki z frontu https://www.tiktok.com/@miltokcover
#ukraina #wojna #neonazizm
mroz3 +38
Wrocławski tier list 'znanych' postaci
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
wspólnie z @Darth_Gohan @shinX
#wroclaw
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
wspólnie z @Darth_Gohan @shinX
#wroclaw
Śmiesznie to teraz wygląda, gdy okazuje się że sami trzymają w swoich szeregach ludzi o skłonnościach terrorystycznych.
Myślę że neuropa, najlepsze co może zrobić dla szeroko pojętej myśli lewicowej, to zamknąć usta xD mało rzeczy mnie tak zniechęciło jak czytanie wypowiedzi tych ludzi.
#przegryw #neuropa #przemysleniazdupy #wykop #wspomnienia #afera #afganistan
taguje #bekazprawakow bo wiem że to obserwujecie neuropki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz odpowiedź w cytatcie. Wy czyli ludzie którym taka definicja pasuje z wyżej wymienionych powodów. Zbiór nie koniecznie zawierający "lewactwo" chociaż wyjątkowo często.
Kto pisał te definicje?
Jakie są kompetencje i poglady tych ludzi?
Od kiedy wikipedia jest 100% pewnym źródłem wiedzy, zwłaszcza w tematach polityczno-spolecznych?
Równie dobrze ktoś może napisać w internecie ze użytkownik cocojambo charakteryzuje się tym że na śniadanie lize masło i nie koniecznie
@eschatoestetyzm: powszechnie obowiązujący konsensus na temat słowa incel jest taki, jaki podałam ja i podparła to kilkoma słownikowymi i slangowymi definicjami
Etymologia słowa nie jest tożsama z jego znaczeniem i to
Komentarz usunięty przez moderatora
@eschatoestetyzm: bo osoby identyfikujące się jako incele nie mają interesu w tym, żeby wszystkiego negatywne aspekty związane z pojęciem incelizmu negować. No informacje z pierwszych ręki. xd z całym szacunkiem, ale ciebie też kojarzę z mizoginistycznych komentarzy, więc takie wyparcie to wywołuje u mnie tylko
@olaf_wolominski: ale definicja incela nie powstała, bo tak komuś pasuje, albo bo ktoś ma jakieś poglądy, albo ktoś chce incelom na złość zrobić. taka definicja incela powstawał, uwaga, samoistnie, ze względu jak się incele zachowują. tyle
Wy nic nie wymyśliliście tylko przeinaczyliście definicje do swoich celów.
Z jednym się zgodzę, incelem zawsze się jest nie ze swojego wyboru.
Czyli jak?
@olaf_wolominski: ty też niczego nie wymyśliłeś, tak samo incele xd i nikt definicji do swoich celów nie przeinaczał, bo znaczenia słów, które są używane tworzą się samoistnie.
jak się zachowują incele? takie główne elementy ich charakterystycznego zachowania, to budowanie własnej tożsamości na tym, że są w mimowolnym
Ale pokazuje co jest skutkiem, a co przyczyną.
I vice versa.
Owszem mam, moją obserwacja jest taka że jedyne co ich łaczy to status matrymonialny oraz któreś z tych lub