Aktywne Wpisy
Operator_imadla +60
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

witcherinu. com
t. me/witcherinutoken
twitter. com/witcher_inu
poocoin. app/tokens/0x0a8133fc3487c0f31ce53358d90bcdcd6c662f70
Dzisiaj kolejne zakupy pod długiej przerwie. Być może któryś z Wykopków zakupił.
Marketcap w tej chwili to prawie 600k USD - kierunek 6M USD.
Przypominam, że dalej dla zainteresowanych i aktywnych członków społeczności przewidziane są Erdropy #rozdajo.
Nie planuję zniknąć z całym szmalem, kiedy już dobijemy do 1M Marketcapu. Dopiero przy 2 znikam( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do grupy na Telegramie i do śledzenia konta na Twitterze.
#witchercoin #witcherinu #inuwitcher #wiedzminpies #wiedzmininu #shitcoin #altcoin #kryptowaluty #wieslawinu #wiedzmin
Komentarz usunięty przez autora
Ogarniam teraz możliwość zakupu bezpośrednio na stronie przez Metamask, żeby nie podbijać ceny, a dzięki czemu będę mógł ze zgromadzonych środków powiększyć LP. Kolejnym etapem będzie zablokowanie LP na miesiąc.
ktoś tu podpina się pod inny projekt który wszedł na cmc. Scam level low ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://coinmarketcap.com/currencies/witcher-inu/
Wasze Witcher Inu WINU z coinmarketcapa:
Submitted for verification at Etherscan. io on 2021-12-17
Moje Witcher