Wpis z mikrobloga

Ehh mój pierwszy #neet był 10 lat temu. Wtedy jeszcze nie używało się tego słowa. Mieszkałem u rodziców, nie miałem pracy, jadłem każdego dnia pizzerinki i paliłem jeszcze fajki. Siedziałem na forum hydepark fotka.pl i chatach, 4chanie uczestniczyłem w legendarnych do dziś akcjach, oraz wyzywałem się na paltalk z solim i sage i miałem sztamę z jakimś ich wrogiem i za nagrywanie ich pokoju chatu dawał mi 5 dolcow dziennie. Byłem jak się tworzył karaczan, z demem od kucyków i gimperem pisaliśmy na forum rpg maker. Byłem na bierząco z menele tv i grałem w tibie i miałem z niej masę ziomków na gg. Pierwsze nudesy od dziewczyn z różnych portali. Bearshare i ściąganie muzy. Potem siedziało się na darkwarez. Serwis dziennyhorror gdzie ktoś wrzucał dziennie jakiś film i się oglądało bo po 24h się zmianieL. AQQ do gg. Portal Epuls gdzie jeszcze rok temu prowadziłem znajomość z osobom tam zapoznanom. #!$%@? w maple story przez gildie HASIOKOWEKNUTY. Pierwsze strony w HTML w jakiś serwisach czy blogi. Pamietam ze wtedy internet był dla mnie czymś zajebistym, bo pierwszy raz go doświadczyłem w wieku 19 lat to każdego dnia pakttycznie coś nowego doświadczałem. I każdego dnia było mi smutno ze istnieje tyle zajebistych hobby na które wtedy nie miałem kasy a dziś jestem za stary jak gry bitewne rpg itd ze smutno mego dla chłopa. #przegryw #boomer
Pobierz SamotnyFapino - Ehh mój pierwszy #neet był 10 lat temu. Wtedy jeszcze nie używało się...
źródło: comment_1639956476DkAtZLcVmwuE7WkI1w68Bi.jpg
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SamotnyFapino: chciałem Cię zmotywować. Weź może załóż tag i zacznij kręcić coś tutaj. Słyszałem też że w większych miastach mają gralnie jakieś z barami.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SamotnyFapino: to ja lvl33 tyle co kupiłem klasycznego #longboard i wyglądam jak ten aktor z mema. Nawet dzieciarnia do mnie z daleka krzyczy żeby zrobił BEKFLIPA ¯\_(ツ)_/¯
Jak tylko znacznie się sezon znowu to pójdę łapać do tego Pokemony. Mam nawet kolegę z Pokemon Go nauczyciela historii który ze mną łapie i dzieciakami. Bywało że jakieś patusy się czepiały ale ja sobie ćwiczę i następnym razem #!$%@?ę. :P