Aktywne Wpisy
WillyJamess +396
Apeluję, żeby przestać wstawiać wszędzie mordę Tomczaka, bo przecież ten pajac właśnie w tym celu został wynajęty, żebyście go targetowali. On przyjmie na ryj każdą ilość śliny, a potem sobie po cichutku zniknie, tak samo jak Szumowski czy Niedzielski.
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
Anoncio2111 +50
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
Mirko czy ja przesadzam?
Mój różowy pasek w piątek poszedł sobie do koleżanki na obiad bo ją zaprosiła. Przez cały dzień i noc zero odzewu. Nawet nie napisała że zostanie dłużej tylko że jest u niej. Nie napisała nic przez całą noc. Nad ranem pisze ze za dużo wypiła i żeby po nią jechać. Byłem w pracy więc jej napisałem że jedzie autem na obiad i pije alko. Napisałem jej że jest niepoważna i jak zawsze ma mnie w dupie nic nie pisze tylko se jedzie. Ja nie wiem czy ona żyje czy nie bo ma #!$%@?. Wyciszy telefon i wywalone jajko. Jak do mnie zadzwoniła to powiedziała że żartowała i dawno jest w domu. To jej powiedziałem żeby szła spać bo mi się z nią gadać nie chce. Nie jestem zazdrosny tylko chce wiedzieć czy żyje. Jak gdzieś Idę to staram się co jakiś czas napisać że jestem tu i że będę do tej a ona ma to w dupie. Królowa życia. Jej matka taka sama. Nie ma zamiaru się tłumaczyć tylko później trzeba dzwonić i się dowiadywać gdzie jest.
Czy to ja jestem jebniety czy ona?
Jest niedziela a ja od wczoraj nie mam zamiaru się do niej odzywać. To ona sobie zrobiła tak jak zawsze czyli jak chce i nie odpuszczę. Jak tak ma wyglądać mój związek do końca życia to w dupie go mam wolę być sam.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61bfb54fddfc93000ae09c2f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
@Positano1:
@AnonimoweMirkoWyznania: ta, do koleżanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: LeVentLeCri
Z jednej strony słabo że kiepski kontakt, ale też się wydajesz chory.
Mój żaden związek z kimś z neuroza co tak się urojeniami martwi nie wyszedł. Po prostu szkoda się męczyć żeby cudze lęki przezywax, do tego jeszcze urojone