Aktywne Wpisy
wieszjo +2
O co chodzi z tym Patrykiem 2073? Że on nie chce do freakow wejść bo podobno są takie brudy na niego, ludzie mają podobno pozapisywane na dyskach jakieś rzeczy że to była by największą orka w internecie? XD
#famemma
#famemma
KarnetNaGlony +11
Na pewno zżygałem się doreklamówki ale co było potem
Mirki mam taki problem, poznałem na #tinder laskę 2 lata starszą ode mnie ja 26lv ona 28lv i ogólnie jest między nami zajebiście, dogadujemy się, seks jest petarda i mega mi się podoba. Ale pare dni temu opowiedziała mi historie z przeszłości i jakoś tak nie wiem co mam o tym myśleć. A mianowicie ona kilka lat temu popadła w długi (nie będę opisywał całej historii), pożyczyła pieniądze jakiemuś tam znajomemu, on jej obiecał że normalnie spiszą umowę notarialną i on jej będzie spłacał w ratach miesięcznie bo miał podobno swoją firmę i miał problemy z płynnością finanasową, pożyczyła mu ponad 25tys. z czego na połowę tej kwoty musiała wziąć chwilówkę, którą rzekomo spłaciła w tamtym roku #!$%@?ąc na dwie prace, oczywiście żadnego notariusza się nie doczekała bo była tak naiwna ,że dała kasę przed podpisaniem aktu. Potem gość zerwał kontakt z nią i się nie odzywa do dziś, ale chyba ma jej PESEL i wciąż próbuje brać na nią różne kredyty, ona zgłosiła wszystko na polizei, zmieniła dowód i sprawa jest w toku, ostatnie pół roku miała spokój ale gość pojawił się jakieś 3 miechy temu próbując wyłudzić kolejny kredyt na jej dane. I teraz obawiam się, że ona może w jakiś sposób chcieć wziąć na mnie kredyt (bo nie mam pewności czy ona to spłaciła, jakoś mi to trochę śmierdzi) i/lub obawiam się że ten typ będzie ją w jakiś sposób ścigał za podanie tego na psiarnie a ja nie chciałbym się w to mieszać bo jednak mam też swoje problemy, których mi wystarczy. Czy jest sens się w to pakować czy lepiej ominąć z daleka? Ona wygląda na mega zakochaną, ja w sumie też zacząłem się dobrze wkręcać, ale po tym co usłyszałem to już nie wiem co mam z tym robić. Co byście zrobili na moim miejscu?
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61bf653dddfc93000ae094d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Wypytaj o tą chwilówkę, ile odsetek itd. Zobacz czy to się trzyma kupy
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
A jakichś jej znajomych poznałeś?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dobrze, że nie mają żadnej możliwości żeby udawać zakochane.
@Domiman: No wiem, ale twierdzi że kiedyś była naiwna i głupia a ta sytuacja otworzyła jej oczy, ciekawe...
@worlder: Nie poznałem jej znajomych, spotkaliśmy się dopiero 5 razy więc ciężko o to
@Kinkostfur: @siemawpadajdomejkuchni: No właśnie też mi się wydaje że jakby mnie miała wywalić na hajs to