Aktywne Wpisy
WielkiNos +304
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +711
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#4konserwy #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Plebs, niezależnie od generacji i niby tej „świadomości nowego pokolenia” to jednak dalej jest ciemnota mentalna.
@cerastes: Renesans to była erupcja ciemnoty w stylu "zwierzęcy magnetyzm", przyzywanie duchów, astrologia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Magnetyzm_zwierz%C4%99cy
Wiadomo - Bóg Chrystus który chce nas zbawić od wiecznej śmierci to ciemnota, nie to co wróżenie z kawy
@Phallusimpudicus: wszystko co wymieniłas to nie istniejące zabobony w ktore ciemni ludzie wierzą
@Phallusimpudicus taka sama ciemnota ale wywodzaca sie z czegos innego. Osobiscie latwiej mi zrozumiec, ze julka wierzy w wrozby i sama pozniej dazy do tych celow i je realizuje = wrozba dziala, sukces xD niz wierzyc sekcie baranow ktorzy mowia ze jak dasz im hajs i opowiesz swoje grzechy to
albo masz:
żyda cieśle pierdołe który w klubie rybackim w-----a kolegów surfując po wodzie w wolnych chwilach zajmuje sie higieną stóp i produkcja alkoholu. a w finale popelnia samobojstwo.
za walenie konia powtarzasz wierszyki i jesz opłatek, nawet jsk srałeś do paczkomatu notorycznie ale szczerze żałujesz po śmierci to idziesz do nieba
@Bekonik: No nie bardzo, bo wróżki po prostu brały kasę i nic z tego nie wynika, a
Gdzie Ty sie uchowales? Sam nie jestem katolikiem ani chrześcijaninem, lecz nie znać podstaw tego co się szkaluje to top kek.
A dla czlowieka ktory nie wierzy w zadne voodoo jaka roznica praktyczna nie filozoficzna miedzy nigdy nie umrzesz a zyciem wiecznym na chmurce xd zwykle czepialstwo, przeciez wiadomo, ze nie mowie o k---a chodzacym nie umarym tylko zycku na chmurce.
Tak samo prowokacyjno-przesmiewcze na chmurce, tak k---a wiem,
@Bekonik: No roznica jest przede wszystkim materialna, bo nie żyjesz juz na ziemii xD
Moze gdybys umial czytac to bys dostrzegl, ze nim nie jestem, ale