Aktywne Wpisy
Viado +98
Podróżowanie to jest jakiś święty Graal aktualnych etaciarzy z korpo. No wszyscy normalnie #!$%@?ą teraz na jakieś podróże i stało się to jakimś wyznacznikiem stylu życia. Kiedyś była taka durna grupa, coś ala "nie czytasz? nie idę z tobą do łóżka". Dzisiaj by się nazywała "nie podróżujesz? Nie będę się z tobą ruchać przy zachodzie słońca w Rimini czy innym piździewie".
I wiecie - co kto lubi i wszystko spoko. Byłem kilka
I wiecie - co kto lubi i wszystko spoko. Byłem kilka
rawen +20
Cieszę się, że porzuciłem #android na rzecz #ios. Ładniejszy interfejs, świetna optymalizacja, bezpieczeństwo, lepiej działające i bardziej dopracowane funkcje i aplikacje. Brak bloatware. Super integracja z pozostałymi urządzeniami Apple. Częste aktualizacje i kilkuletnie wsparcie.
Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon
Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon
#wiedzmin
Komentarz usunięty przez autora