nie maja, po prostu filtruja kogos kto bedzie im bzdury gadal zamiast je dobrze przeleciec
@mmmmmmmmmmmmmm: masz malutkie pojęcie o tym jak doprowadzić ruchańska. Dwa, czasami znoszenie godzinami głupiej #!$%@? bez poczucia humoru nie jest warte 15min przyjemności.
@one_man_army: z kumplami z uczelni/pracy tez tak zaczynasz rozmowe? Nie wiem skad wy bierzecie wiedze o kobietach ale ich poczucie humoru nie rozni sie od meskiego. Ten kawal MOZE rozsmieszy 5 latke ale jak to ma być zabawne dla dorosłej osoby to nie wiem. Jesli chcesz zacząc rozmowe na śmiesznie to juz lepiej napisz paste o ojcu nie dającym sie wysrac, przynajmniej jest zabawna xd
@T1oo zrobiła właśnie odwrotnie niż większość dziewczyn na tinderze i napisała wprost, że to był słaby tekst, odrazu wiadomo o co chodzi, zamiast domyślać się co mogło pójść nie tak, ale co prawda wyzwiska nie były tu konieczne :D
@one_man_army: Bo to że ona ci się podoba, to nie znaczy że ty jej też. Laska ma codziennie po parędziesiąt takich tekstów od spermiarzy takich i tym podobnych, więc się nie wykazaleś. Wcale się jej nie dziwię, dla mnie to też debilne. Budzimy się napisała, ogarnij gdzie jesteś, bo chyba ci się tryb telenowela załączył i ma z ciebie beke
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@mmmmmmmmmmmmmm: masz malutkie pojęcie o tym jak doprowadzić ruchańska. Dwa, czasami znoszenie godzinami głupiej #!$%@? bez poczucia humoru nie jest warte 15min przyjemności.
@dzonson_: To już lepiej gdyby go zghostowała. Też piszesz komuś nowo poznanemu, że jest debilem bo ma inne poczucie humoru niż ty? xD