Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#ps5
#xbox
#hades
Komentarz usunięty przez autora
Bo jest endgame, prawdziwy endgame.
Masa rzeczy do odblokowania i duzo wyzwan, jesli jestes typem ktory lubi miec wymaksowane wszystko to tak, bedziesz mial co robic.
Na steam jak patrze mam 183h przegrane i niby wszystkie achivmenty ogarniete, ale w samej grze jeszcze duzo do odblokowania :)
@Gozo3d: ogólnie to jest to gry tego typu z reguły można grać sporo nawet po przejściu, tutaj samego contentu po finale też jest trochę ale to zależy od osoby, niektórzy pocisną do epilogu i skończą inni będą próbować na najcięższych trybach "dla siebie"
Na pewno na tyle innych gier tego typu tutaj fajnie się to składa wszystko, fajnie jest przedstawione i jest jakimś elementem przyciągającym do gry, ale nie powiedziałbym, że jest to jakaś super fabuła trzymająca w napięciu, dla której zmusiłbym się do dalszego grania, żeby usłyszeć kolejny dialog.
Heat lvl to właśnie już grindowanie i maksowanie. Utrudnienie rozgrywki, żeby wydłużyć jej czas.
Nie wiem po co na siłę starasz mi wmówić, że w grze jest masa roboty i że jest wciągająca po endgamie. Dla mnie nie jest, szeroko
To co jest twoim zdaniem endgame.