@Dewasta Świngą, Ciposz, Loha byli dziś na przesłuchaniu, Nono chyba też. Janek mówił na live że on nie był
swoją drogą strasznie na pokaz jest to że się niby tak wszyscy lubią po programie i tylko Wixa się odcięła jak Ciposz i Świngą w tym samym czasie jechali gda- wawa-gda A jedno samochodem drugie pociągiem XD
@alenajpierwkawa: jeżeli rzeczywiście te wszystkie osoby były na przesłuchaniu to ja serio.....Mimo, że nie znoszę Nooalgidy, uważam, że ona ma najlepszy głos z nich wszystkich. Jak by mi czołówkę zarapował Ciposz to ja zejdę z tego świata przedwcześnie, a to niesprawiedliwe by było bardzo, bo ja jeszcze nie zdążyłam w życiu być wredną teściową, babcią a nawet plany na rockową prababcie sobie snuje. ( ಠ_ಠ)
@Dewasta: Klasywfikacja 1. Piosenka z intra 1 i 2 sezonu - najlepszy pomysł 2. Piosenka Soni drugi najlepszy pomysł 3. Wykonanie LOHY niestety ale ona jako jedyna z całej tej żenady umiała śpiewać 4. Piosenka BIBI - nie lubię jej ale
@Rosalinea: ja słyszałem i jest całkiem spoko. Poza tym mam do niej całkowicie naturalnym stosunek więc nie draznilaby mnie jak Bibi czy Sonia lub co gorsza srOha
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Kto powinien nagrać piosenkę do HP5?
swoją drogą strasznie na pokaz jest to że się niby tak wszyscy lubią po programie i tylko Wixa się odcięła jak Ciposz i Świngą w tym samym czasie jechali gda- wawa-gda A jedno samochodem drugie pociągiem XD
Jak by mi czołówkę zarapował Ciposz to ja zejdę z tego świata przedwcześnie, a to niesprawiedliwe by było bardzo, bo ja jeszcze nie zdążyłam w życiu być wredną teściową, babcią a nawet plany na rockową prababcie sobie snuje. ( ಠ_ಠ)
wiesz auto tune może zdziałać cuda xd
K---a..... ty wiesz, że straszysz!
No ja piórkam! Jeszcze więcej auto/tune?
Proooosze! Napisz, że żartujesz (╯︵╰,)
Klasywfikacja
1. Piosenka z intra 1 i 2 sezonu - najlepszy pomysł
2. Piosenka Soni drugi najlepszy pomysł
3. Wykonanie LOHY niestety ale ona jako jedyna z całej tej żenady umiała śpiewać
4. Piosenka BIBI - nie lubię jej ale
https://www.youtube.com/watch?v=D3r20k2T8nU
Niech Bartus dalej gra na tej perkusji i niech nam złych emocji już oszczędzi