Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +157
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
Komentarz usunięty przez moderatora
Na Twoim miejscu sprawdziłbym momondo i skyscanner w wersji norweskiej, szwedzkiej i austriackiej. Różnice w cenie wynikają z tego, że działają tam duzi
Może być tak, że lot w inne miejsce będzie tańszy, a przystanek w DXB i tak zrobisz.
Jeśli chodzi o komfort lotu to warto też rozważyć Qatar Airways (w sumie to samo, inne kolorki) jeśli jeszcze nie leciałeś, bo też latają do Dubaju i mogą oferować konkurencyjne ceny. W normalnych warunkach zobaczyłbyś przy okazji Dohę, ale teraz to zostaje tylko
A te 1500 to jak sprawdzasz u siebie, czy jak kupowałeś w PL? Może już
12.02-17.02 - WAW-DXB, 2174 zł.
12.02-17.02 - DXB-WAW, 2722 zł.
Co ciekawe i tak przypadkiem trafiłem najniższą cenę z PL. Według mojej zaufanej wyszukiwarki taka regularna cena na trasie WAW-DXB w lutym to 2343 zł, a DXB-WAW to
No to grubo. Więc albo kupię sobie wcześniej powrotny, albo VPN. No i w ostateczności Wizzair pewnie tak cen nie podbija ( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą piękne