Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Niebieskipasek here. Czy tylko ja fantazjuję o mocnym makijażu partnerki do łóżka?
Zwykle w dyskusjach, czy to w internecie czy na żywo, faceci zarzekają się że nie lubią mocno wymalowanych kobiet. Z drugiej strony widać ich ślinienie się do tak odpicowanych lasek.
Od dłuższego czasu marzy mi się aby moja różowa podała mi się w mocnym makijażu. Ładnym, dopracowanym, ale intensywnym - jak np. można zobaczyć na tutorialach urodowych na YT. Tak jak zdarza się ubranie ciekawej bielizny, tak ja marzę o tym (raz na jakiś czas, wiadomo że nie przy każdych igraszkach). Niestety mam przy boku #szaramyszkadlaanonka i mimo wielokrotnych rozmów, wygląda że nigdy moja ciekawość nie zostanie zaspokojona, nawet jednorazowo. Raz dostąpiłem zaszczytu lekko pomalowanych ust, podobało mi się.
Czy tylko u mnie zrodził się taki f----z (a raczej ciekawość)? Czy jest w ogóle do czego tęsknić, może spełnienie fantazji byłoby rozczarowujące? Jak mocny makijaż sprawdza się w łóżkowej praktyce? Czy różowym taki makijaż dodaje pewności siebie w łóżku tak jak twierdzą że czyni to np. w pracy?
Zachęcam do wypowiedzi obydwie strony.
#zwiazki #s--s #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b714fc1a841e000b7de44a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
to juz nawet nie chodzi o to by codziennie walic full make up ktorego stworzenie trwa godzine, wiadomo. W ten sposob mozna ogarniac sie na wyjscia w weekend. Mowie o lekkim makijazu, kobiety potrafia nierowno nakladac podklad, zle go blendowac, robic jakies krzywe albo za grube kreski, n-----c nieumiejetnie pudru albo robic inne dziwne rzeczy.
Posiadanie skilla pomoze nawet w tworzeniu lekkiego makijazu
Komentarz usunięty przez autora
A na ulicach widać coraz mniej kobiet
@maein problem zaczyna się jak np moja bez prysznica wpierw to nie dopusci. Więc jak prysznic to i makijaż znika.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
XDDDD
Mam nadzieję że ty zawszę będziesz spełniać wszystkie zachcianki swojej drugiej połówki a ona Tobie. I będziecie tacy wiecznie zadowoleni... Związek to spełnianie marzeń innych a nie zostawianie kogoś przez to z mu się coś podoba. Co za dzban....
ale pamietaj ty jako facet musisz byc idealnie zadbany