Wpis z mikrobloga

Peercoin, Namecoin, Feathercoin... Czy ktoś jeszcze pamięta te projekty? W 2013 roku niektórzy sprzedawali swojego "przestarzałego" Bitcoina, żeby się załadować po same kullen w te szity, o których teraz niektórzy nawet nie słyszeli.

Pamiętajcie - zawsze wychodzimy z szitów do BTC (i to jego chcemy mieć finalnie najwięcej), nigdy odwrotnie. Niedługo może być dobry czas, żeby realizować zyski z takich coinów jak Luna, Elrond czy innych, które teoretycznie wydają się mniej scamowe i bardziej przyszłościowe od innych altów - mimo tego gwarantuję, że w bessie polecą na ryj 95%+, dlatego nie ma powinniśmy ich hodlować.

#kryptowaluty #bitcoin
CzulyTomasz - Peercoin, Namecoin, Feathercoin... Czy ktoś jeszcze pamięta te projekty...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzulyTomasz: Ale stary, ty od jakiegoś czasu codziennie ich tu wrzucasz. Poważnie, wcześniej nie było z tym styczności a teraz kojarzę już facjaty i to tylko przez twoje wrzutki.
Przecież każdy film jakiegoś majka, czy koniecznego można wziąć, rozłożyć na czynniki i wykpić podpierając dowodami (zwłaszcza te historyczne). To idioci, naganiacze. Gadają to co ludzie chcą usłyszeć a oni chcą usłyszeć że będzie moon. To im dają, bo to chcą
Opposition_Fuhrer - @CzulyTomasz: Ale stary, ty od jakiegoś czasu codziennie ich tu w...

źródło: comment_1639172064EgpMb4DGINwuWVZFKAyrza.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@plaisant: W 2013 to ja się cieszyłem jak miałem 5 złotych idąc do szkoły. Zarobasów jest statystycznie niewiele, tylko w internecie niewielu się przyznaje do bycia niżej w finansowym łańcuchu pokarmowym. Bo jednak ludzie mają kompleksy. Niektórzy w 2023 nie będą ogarniali jakie wydarzenia na rynku krypto miały miejsce w 2020-2021.

Bo to dotyczy ściśle finansów. Finansami się interesują ci co mają jakieś dodatkowe grosze w danym momencie (lub tacy
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: ale ja wcale go nie oram w tym wpisie (nie mówię o innych naganiaczach w innych wpisach) - wrzuciłem film i streściłem główne założenia o których mówi, z którymi tu również się zgadzam, czyli w skrócie: jak przytrzymasz shita to cie zrektuje.
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: Ale Cyber dostaje białej gorączki, gdy widzi osoby rozpowszechniające pogłoski o altach. On chce wziąć kij, n---------ć ich, wybijać shitcoiny z głowy. A jak ma to biedny robić przez internet? Tylko go p---------z ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: Nie wiem co z nim robisz, bo nawet tego nie czytam. Od niedawna ciągle wrzucasz dzbanów. Śmiejesz się że są shiciarzami czy coś, ale ich wiecznie wrzucasz. Wcześniej ich tu nie było. Sam się ciebie ostatnio pytałem kilka razy pod postami z nimi ilu ich jest, co sprzedają.

Oni wiecznie się mylą, bo p------ą a p------ą bo tego tępy lud chce. Chce usłyszeć kiedy dołek, kiedy górka i inne
Opposition_Fuhrer - @CzulyTomasz: Nie wiem co z nim robisz, bo nawet tego nie czytam....

źródło: comment_1639172723CDY6CQ4cbaU2L0A0pISdOD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: Kiedyś ktoś tutaj pytał o to jak w takim gąszczu informacji rozróżnić coś sensownego. To sprzedałem i to za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°) świetną metodę.

Ktoś robi predykcję kursu? Nie słuchaj go - p------i bzdury.

Amen. Po co wiedzieć więcej. A te wszystkie predykcje spadkowe na temat shitów? Niektóre z nich mają trend spadkowy przez 90% istnienia i krótką górkę, gdy grubas wychodzi. Trudno
  • Odpowiedz
I żaden influencer nigdy nie powie nie wiem, bo ludzie nie tego szukają. Z nie wiem g---o zrobią a nie zarobią. Ludzie szukają potwierdzenia że zarobią, bo przyszli zarabiać. Usłyszą nie wiem i hodluj, to dla nich nie są żadne zarobki. Tak się nie dorobią lambo. Influencer im obiecuje lambo. I oni im p------ą, dają im to co chcą usłyszeć. Sami c---a potrafią zarobić a doradzają innym. Sprzedają im marzenia, bo tego
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: @plaisant: Zastanówcie się. Gadają im to co chcą usłyszeć a oni chcą usłyszeć o tym że zarobią. Tego szukają w krypto. Sposobu na zarobek. Sam wiesz jak ludzie reagują na nas jak im mówimy że nie wiadomo, kupuj DCA i hodl. Cisza. Uciekają szukać innych doradców, takich którzy im powiedzą że się dorobią i mają na to receptę. Każdy z nich to oszust. Jeśli ktoś nie jest
Opposition_Fuhrer - @CzulyTomasz: @plaisant: Zastanówcie się. Gadają im to co chcą us...

źródło: comment_1639174956b4HQrrUMiKIMQvJNjhQPhc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz