Wpis z mikrobloga

Peercoin, Namecoin, Feathercoin... Czy ktoś jeszcze pamięta te projekty? W 2013 roku niektórzy sprzedawali swojego "przestarzałego" Bitcoina, żeby się załadować po same kullen w te szity, o których teraz niektórzy nawet nie słyszeli.

Pamiętajcie - zawsze wychodzimy z szitów do BTC (i to jego chcemy mieć finalnie najwięcej), nigdy odwrotnie. Niedługo może być dobry czas, żeby realizować zyski z takich coinów jak Luna, Elrond czy innych, które teoretycznie wydają się mniej scamowe i bardziej przyszłościowe od innych altów - mimo tego gwarantuję, że w bessie polecą na ryj 95%+, dlatego nie ma powinniśmy ich hodlować.

#kryptowaluty #bitcoin
CzulyTomasz - Peercoin, Namecoin, Feathercoin... Czy ktoś jeszcze pamięta te projekty...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzulyTomasz: Ale stary, ty od jakiegoś czasu codziennie ich tu wrzucasz. Poważnie, wcześniej nie było z tym styczności a teraz kojarzę już facjaty i to tylko przez twoje wrzutki.
Przecież każdy film jakiegoś majka, czy koniecznego można wziąć, rozłożyć na czynniki i wykpić podpierając dowodami (zwłaszcza te historyczne). To idioci, naganiacze. Gadają to co ludzie chcą usłyszeć a oni chcą usłyszeć że będzie moon. To im dają, bo to chcą
Opposition_Fuhrer - @CzulyTomasz: Ale stary, ty od jakiegoś czasu codziennie ich tu w...

źródło: comment_1639172064EgpMb4DGINwuWVZFKAyrza.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: ale ja wcale go nie oram w tym wpisie (nie mówię o innych naganiaczach w innych wpisach) - wrzuciłem film i streściłem główne założenia o których mówi, z którymi tu również się zgadzam, czyli w skrócie: jak przytrzymasz shita to cie zrektuje.
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: Ale Cyber dostaje białej gorączki, gdy widzi osoby rozpowszechniające pogłoski o altach. On chce wziąć kij, n---------ć ich, wybijać shitcoiny z głowy. A jak ma to biedny robić przez internet? Tylko go p---------z ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: Kiedyś ktoś tutaj pytał o to jak w takim gąszczu informacji rozróżnić coś sensownego. To sprzedałem i to za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°) świetną metodę.

Ktoś robi predykcję kursu? Nie słuchaj go - p------i bzdury.

Amen. Po co wiedzieć więcej. A te wszystkie predykcje spadkowe na temat shitów? Niektóre z nich mają trend spadkowy przez 90% istnienia i krótką górkę, gdy grubas wychodzi. Trudno
  • Odpowiedz
@CzulyTomasz: @plaisant: Zastanówcie się. Gadają im to co chcą usłyszeć a oni chcą usłyszeć o tym że zarobią. Tego szukają w krypto. Sposobu na zarobek. Sam wiesz jak ludzie reagują na nas jak im mówimy że nie wiadomo, kupuj DCA i hodl. Cisza. Uciekają szukać innych doradców, takich którzy im powiedzą że się dorobią i mają na to receptę. Każdy z nich to oszust. Jeśli ktoś nie jest
Opposition_Fuhrer - @CzulyTomasz: @plaisant: Zastanówcie się. Gadają im to co chcą us...

źródło: comment_1639174956b4HQrrUMiKIMQvJNjhQPhc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz