Aktywne Wpisy
koronawirus +396
Cześć wszystkim. Jestem Dominik, jestem producentem filmowym, mam 29 lat i spasłem się jak świnia. Rozpoczynam właśnie walkę o swoje życie, którą chcę uwiecznić wraz ze swoją ekipą w 10 odcinkowym "serialu dokumentalnym", który za około pół roku zacznie być publikowany na youtube. Na dzień dzisiejszy ważę 157 kg przy wzroście 172. ( ͡° ʖ̯ ͡°). Miałem ciężki wypadek motocyklowy, z którego ledwo mnie uratowali i po którym leżałem 3 lata na plecach. Następstwem tego była ciężka nerwica lękowa o podłozu hipochondrycznym i depresja. Stres ciągle zajadałem, a leki psychotropowe pozbawiły mnie resztek motywacji. Jestem uwięziony w nie swoim ciele, dlatego resztkami sił postanawiam to zmienić.
Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować
Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować
AgentGecko +123
Generalnie udało mi się dojść do mniej więcej czegoś, co jest tak przedstawiane - własne mieszkanie w centrum, nowy samochodów, wyższe wykształcenie, 5-cyfrowa pensja i to z inną cyfrą niż 1 czy 2 z przodu.
Z wyglądu nie jest źle, nie jestem Chadem, ale raczej atrakcyjny, mając bardzo ładne dziewczyny czy partnerki, nie wyglądałem przy nich dziwnie.
I jestem w #!$%@? nieszczęśliwy i w sumie widzę ogromny problem jaki niesie moje życie - odkąd w sumie zaczął się #!$%@?ć związek z kobietą, którą kocham, nic mi nie sprawia przyjemności. I nie jestem w stanie w żaden sposób dać czegoś swojemu ośrodkowi nagrody.
Większość z was ma takie rzeczy, które chciałaby sobie kupić, nawet ma na nie oszczędności, ale się wstrzymuje, by nie przesadzać z wydatkami. Ja nie mam. Chcę coś, mogę sobie po prostu kupić. Kiedyś chciałem figurki z Wh40k, bo jestem fanem. Kupiłem sobie boxów za 2 tysiące - leżą nierozpakowane.
Jakieś sukcesy zawodowe? Nic ponad to co mam, nie będę miał, a że zdarza mi się czasem znaleźć fajne miejsca pracy za dobre stawki? Teraz w grudniu złapałem za 80 godzin pracy ponad 30k. Normalnie robię za 200zł/h. I coś zmienią te dodatkowe pieniądze w moim życiu? Nie, ale i tak idę do pracy, bo jak mam wolne to albo piję(zwykle do monitora) albo siedzę przeglądając wykop, facebook i inne. Jak mam lepszy dzień, to pooglądam sobie jakieś sitcomy albo przeczytam książkę. Kiedyś lubiłem grać, obecnie coś tam poklikam kilka godzin w tygodniu czy nawet mniej.
Miałem sporo znajomych, pourywały się kontakty, bo nie chce mi się ich utrzymywać, brak mi na to siły.
Psycholog to kolejna fanaberia, na którą przestaję dawać hajs, bo tylko czas mi zabiera.
Brakuje mi po prostu czegokolwiek, na co czekam. Czegokolwiek. Jak idę do pracy, czekam na jej koniec. Jak skończę pracę, czekam, aż do niej pójdę.
Nie mam siły i ochoty szukać nowej kobiety, a też mając taki nastrój, nie dam rady się zaangażować. Umówiłem się na randkę z Tindera z 18-latką, wystawiłem ją bez słowa, bo mi się nawet jechać nie chciało.
Niby #wygryw ale jednak #przegryw #depresja #alkoholizm
Wiesz, jeśli masz depresję próbuj z tymi psychologami. W końcu trafisz na takiego, który skieruje Cię na dobrą drogę.
Trzymaj się.
@suqmadiq2ama: Mam zobowiązania z pracy do 11.01, zresztą dopiero wróciłem z wakacji(krótkich, bo 4 dni w Egipcie), zresztą w ciągu ostatniego miesiąca byłem w Gruzji, we Włoszech i w Egipcie na wyjazdach po 3-4 dni, ale chyba faktycznie tak zrobię.
wypad z tagu
@tomek001: Nie brakuje, brakuje mi chęci z nimi się zadawać I nie chodzi o hajs - dwóm znajomym pożyczyłem łącznie 50k na wyjście z chwilówek(i liczę się, że mogę ich nie odzyskać).
Znajdź sobie wyższy cel, którego pieniędzmi nie załatwisz tak od ręki.
Jaką masz specjalizację?
@szuineg: Bez specki pracuję na SOR i oddziałach COVID. W planach anestezja jak się skończy obecny boom.
@nieugnesie: z 600-700k, ale mam jeszcze 100k leasingu do spłaty
Komentarz usunięty przez autora
@Tnagig_Satuk: straciłem 50k na jednej inwestycji. Kompletnie mnie to nie wzruszyło. Pieniądze nie mają dla mnie