Wpis z mikrobloga

@DailyPunch: moim zdaniem w jej przypadku terapia niewiele by dała - jej by się cały czas wydawało że jest mądrzejsza od terapeuty i próbowałaby manipulować. Wydaje mi się że moze jakiś solidny kop w dupę od życia może nauczyłby ją pokory.
  • Odpowiedz
@DailyPunch: ciekawe co tak naprawdę myślą jej znajomi o niej? Nie mam tu na myśli tych jak ona ,co dla fejmu zrobią zdjęcie kupy przed spuszczeniem wody żeby, się foloły i wyświetlania zgadzały.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: wiesz? Obawiam się, że nie nauczyło by jej pokory. Wydaje mi się, że to typiara, która by za każdą swoją porażkę próbowała odegrać się na innych.
Na zasadzie : "mnie jest źle, dlaczego innym miałoby być lepiej"

Wiesz co mam na myśli?
  • Odpowiedz
@Rosalinea: no też mi przeszło coś takiego przez myśl że ona jest niereformowalna, na zasadzie że osobowości psychopatycznej nie poddaje się terapii a ona ma jakiś taki rys, to notoryczne kłamanie w żywe oczy, manipulowanie, brak empatii, nie przyjmowanie krytyki itp ale wiadomo że nie będę diagnozować przez internet. A o kopie w dupę myślę bardziej o czymś czego ona nie może uznać za własną porażkę albo kogoś obwinić ale
  • Odpowiedz
@Lolek1011: myślę, że ją ruszył trochę, może nawet bardziej niż trochę, ale ona to wypiera. Udając, że hejt nie miał miejsca albo, że ją nie obchodzi jeszcze bardziej brnie w gównie, które sama sobie zgotowała
Ona niestety ze swoją chorą psychiką i samouwielbieniem nigdy tego nie pojmie, że coś źle robi
  • Odpowiedz
@Lolek1011: @Rosalinea: a ja wręcz rzeciwnie uważam, że to jest bardzo nieszczęśliwy człowiek. Zaundowała sobie przemeblowanie całego ciała, a to nie znaczy, że ktoś ma wyebane ego tylko kosmicznie wielkie kompleksy. W dodatku jest patologiczną kłamczuchą, co ewidentnie oznacza, że chce zafałszować swoją rzeczywistość. Szczęśliwy i spełniony człowiek tak nie robi.
Dodatkowo to zachowanie na zimną sucz to tylko poza i mechanizm defensywny.
Klasycznego pychopatię to widzę w
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: obstawiam, że nie ma prawdziwych znajomych, tylko takich z którymi imprezuje. A ci z którymi się pokazuje to wszystko są jakieś pseudogwiazdki z insta, które tak jak piszesz zrobią wszystko dla fejmu. Ten jej niby facet to też podobno jest tęczowy, więc pewnie go poprosiła, żeby chwilę poudawal w zamian za trochę większe zasięgi
  • Odpowiedz
@DailyPunch: hmm masz racje, Klauno to raczej osobowosc narcystyczna - sztuczne, napompowane ego, zafalszowany obraz wlasnej osoby do tego stopnia ze w ogole nie dopuszcza do siebie negatywnych informacji na swoj temat.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: a wiesz co mnie w tym wszystkim jeszcze szokuje? Że ona jest taka młoda, a tyle w niej jadu, złości, mściwości i zawiści. Q--a co będzie robić na stare lata jak tak wcześnie zaczęła? XD
  • Odpowiedz