Aktywne Wpisy

WykopX +109
#wroclaw Chwilę temu 17 latka przechodziła przez przejście dla pieszych (Rondo) i jebnął w nią tramwaj. Zginęła na miejscu. Kilka wozów straży pożarnej, parawan rozłożony, nadal ją zeskrobują z torów.
#wypadek #smiertelnewypadki
#wypadek #smiertelnewypadki
źródło: temp_file8058965230965932988
Pobierz
moll +120
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
źródło: 9bc835dd535cba236a114fe89f610eea
Pobierz

#przegryw #zalesie #szkola #bekazrozowychpaskow #p0lka
źródło: comment_1638952155DOEpz0jl18OIkTIBYtAahe.jpg
Pobierztoś #!$%@?
@chlopak_z_blokow: Chyba żartujesz, przecież non-stop były akcje ze znęcaniem się nad dziewczynami, na ogół nauczycielki o niczym nie wiedziały. Ty też nie wiedziałeś, bo skoro trzymałeś się z chłopcami (jak to chłopcy w tym wieku), to skąd mogłeś wiedzieć, że jakaś dziewczyna płacze w toalecie.
@chlopak_z_blokow: Bo jej takie zachowanie sprawia przyjemność. Kobiety lubią patrzeć
@klamkaodokna: XD rozwiń temat, jak jej to powiedziałeś? Inne koleżanki cisnąłeś ostro?
po jakims czasie naslaly na mnie kolege ze starszej klasy ale nic mi nie zrobil poza tlumaczeniem, wplatajac co drugie slowo "#!$%@?", co to on mi nie zrobi jak nie przestane xD