Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Z dnia na dzień kompletnie wysiadły jej nerki, przestała jeść i pomimo 3 dni kroplówek było już tylko coraz gorzej, cały wczorajszy dzień to pozycja bólu i brak możliwości zaśnięcia przy jednoczesnym nie panowaniu nad moczem. Weterynarz już nie widział nadziei, bo doszła do tego jeszcze anemia. A jeszcze w poniedziałek było "normalnym", nic nie dającym poznać mruczkiem (╯︵╰,)
Miśka była wspaniałym towarzyszem, grzecznym i uwielbiającym towarzystwo ludzi. Jak tylko widziała ze się kładę to zawsze leciała byle tylko leżeć obok. Zawsze (╥﹏╥)
Mam prawie 30 lat a ryczę jak debil, w gabinecie gdy musiałem podjąć decyzję aż nie mogłem mówić z rozpaczy
Dzięki za wszystko przyjaciółko, mam nadzieję że byłem dla Ciebie dobrym opiekunem.
Pusto tak bez Ciebie
#zwierzaczki #koty #teczowymost #weterynaria #kot #zwierzeta #zegnaj
Współczuję (╥﹏╥)
@ksndr to mnie boli bardzo, że ostatnie dwa/trzy dni były dla niej bardzo ciężkie, bolało ją na
Trzymaj się, Miras.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@So_I_Scream: (づ•﹏•)づ
Normalne zdjęcia ze snu w przeszłości
Latka czarna
Frania Ruda
Pozdrawiają :)
Głowa do góry !
miałam więcej usypiając królika i też ryczałam jak debil
pojechałam autobusem pochować go, trzymając w pudełku na kolanach
z butelką wódki i szpadlem wystającym z plecaka
zakopałam w pięknym miejscu, płakałam przez cały czas i upijałam się powoli, a komary cięły mi plecy
członków rodziny się opłakuje, nie łam się, za jakiś czas piękne wspomnienia zajmą miejsce rozpaczy