Wpis z mikrobloga

@makakofonia: ok 10 lat temu kupilem na święta jakies sluchawki razera krakeny pro. Na allegro cena ok 300zl (oryginalne chyba 700zl). Glupi i mlody bylem, to myslalem, ze promocja.

Przyszly bez pudelka tylko w kartonie xD Bez zupelnie niczego, okazalo się, że jedna sluchawka nie dziala prawidlowo (praktycznie brak basu)

Zajebiste święta to wtedy były
  • Odpowiedz
@makakofonia: Że też @allegro_pl #allegro nie pyta o EAN i w przypadku dużego odchylenia od ceny rynkowej nie bierze na tapetę takiej oferty. Ta sama akcja tyczy się BOSE 700 NC - pełno fakeów koło 300zł (wysyłka CHINY). Normalne zaczynają się w zależności od sprzedającego w okolicach 900zł
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Bo jeszcze jest promka w mm na WH-1000XM3 za 699 czy warto?

@makakofonia: Fajne słuchawki, tylko podobno sporo ludzi miało z nimi problem, bo podczas normalnego użytkowania pękał headband w jednym miejscu, tak że radzę sobie poczytać o nich opinie przed zakupem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@makakofonia: też mnie kusiło by jr kupić przez ostatni rok, ale recenzje o byciu trochę przestarzałym modelem mnie odrzuciły.
Moje nauszne Sony sie zepsuły i na Black Friday kupiłem sobie douszne Sennheiserry bo było 50% zniżki na wszystko (tylko UK chyba).
Jak już to bierz Sony, sprawdź jescze modele Audio Technica
  • Odpowiedz