Wpis z mikrobloga

@makakofonia miałem poprzednią generację i używałem niemal codziennie przez 4 lata póki ich nie zajechałem. Teraz mam inne potrzeby więc nie wymieniłem ich na nowe choć je próbowałem i też polecam.
Ta cena jest coś podejrzana bo nowe kosztują ponad 8 stów. Rozumiem promocje itp ale tu przebitka jest niemal 3 krotna
@makakofonia: jesli koniecznie musza byc te bose, to sprawdzaj allegro i olx. Te sluchawki byly dolaczane do przedsprzedazowych telefonow google pixe 6. Spooro osob w PL kupilo te telefony i na dniach zaczely docierac do nich wlasnie te sluchawki.

Jesli polujesz na cos innego i jakies okazje, to polecam forum.mp3store.pl raz ze jest tam dzial gielda.
Dwa masz dzial w hydeparku "okazja z allego".
@makakofonia: ok 10 lat temu kupilem na święta jakies sluchawki razera krakeny pro. Na allegro cena ok 300zl (oryginalne chyba 700zl). Glupi i mlody bylem, to myslalem, ze promocja.

Przyszly bez pudelka tylko w kartonie xD Bez zupelnie niczego, okazalo się, że jedna sluchawka nie dziala prawidlowo (praktycznie brak basu)

Zajebiste święta to wtedy były
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Bo jeszcze jest promka w mm na WH-1000XM3 za 699 czy warto?

@makakofonia: Fajne słuchawki, tylko podobno sporo ludzi miało z nimi problem, bo podczas normalnego użytkowania pękał headband w jednym miejscu, tak że radzę sobie poczytać o nich opinie przed zakupem.
  • 0
@makakofonia: też mnie kusiło by jr kupić przez ostatni rok, ale recenzje o byciu trochę przestarzałym modelem mnie odrzuciły.
Moje nauszne Sony sie zepsuły i na Black Friday kupiłem sobie douszne Sennheiserry bo było 50% zniżki na wszystko (tylko UK chyba).
Jak już to bierz Sony, sprawdź jescze modele Audio Technica
Ludzie kupują za 250zł słuchawki z chin, które kosztują normalnie 1000 i wierzą, że to to samo.
A potem zagadka jak ktoś może się nabrać na garnki za 5000 i kołdry z lamy za 10000¯_(ツ)_/¯
  • 2
@makakofonia: najdroższe w tych słuchawkach jest to że mają aktywną redukcję szumu. Jeśli specjalnie Ci na tym nie zależy (nie latasz dużo samolotem) to uważam że zakup nie ma sensu. Kup sobie senhejzery hd4.40 za 300 zł i będziesz zadowolony. A te podróbki olej z daleka