Aktywne Wpisy
KrulCzainataln +40
#danielmagical #mariuszkws
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w
Grooveer +6
Wizyta prezydenta Ukrainy ciekawa, ale jeszcze ciekawsze kiedy się zaczną rozmowy pokojowe? Zachodni przywódcy europejscy chcą już końca wojny i widać, że są już zmęczeni. Stąd wizyta Macrona w Chinach by wpłynąć na przywódcę Chin by ten wymusił na Putinie zakończenie wojny.
#wojna #ukraina #polityka
#wojna #ukraina #polityka
Ta cena jest coś podejrzana bo nowe kosztują ponad 8 stów. Rozumiem promocje itp ale tu przebitka jest niemal 3 krotna
Jesli polujesz na cos innego i jakies okazje, to polecam forum.mp3store.pl raz ze jest tam dzial gielda.
Dwa masz dzial w hydeparku "okazja z allego".
Buy
Other
Sound
Equipment
Przyszly bez pudelka tylko w kartonie xD Bez zupelnie niczego, okazalo się, że jedna sluchawka nie dziala prawidlowo (praktycznie brak basu)
Zajebiste święta to wtedy były
@Latajacy_baleron:
Dokładnie, bose nie potrafi aktualizować sprzętu.
Poza tym są to już stare słuchawki (ze starym portem USB) z kiepska jakością dźwięku jak na dzisiejsze standardy. Jak bym musiał to sprawdził bym QC45 podobno są trochę lepsze.
@makakofonia: Fajne słuchawki, tylko podobno sporo ludzi miało z nimi problem, bo podczas normalnego użytkowania pękał headband w jednym miejscu, tak że radzę sobie poczytać o nich opinie przed zakupem.
@kasa: są regularnie w cenie 700-800 zł od wielu miesięcy
Moje nauszne Sony sie zepsuły i na Black Friday kupiłem sobie douszne Sennheiserry bo było 50% zniżki na wszystko (tylko UK chyba).
Jak już to bierz Sony, sprawdź jescze modele Audio Technica
A potem zagadka jak ktoś może się nabrać na garnki za 5000 i kołdry z lamy za 10000¯_(ツ)_/¯