Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
Jak pracuje w obsłudze klienta to takie dzbany przychodzą, że ja się dziwię za taki potrafi na raz stać i oddychać. W sumie dziwi mnie to jak oni sobie radzą. Przychodzi Janek, ma jakąś firmę i on #!$%@? nawet nie ogarnia ile to 5 + 3. Tylko otwiera mordę i się patrzy tępo. Oczywiście na każdą pierdółe typu temperówka dla dzieciaka faktura bo on sobie w koszty wrzuci xD

I tacy debile zawsze uśmiechnięci i zadowoleni. Ich nie obchodzą wiadomości, nie wiedzą co to podatki. Za głupi są na myślenie o problemach. Tacy #depresja nie dostaną. Emeryci tacy, dostali za starych czasów mieszkanie za 3 pensje i mają #!$%@?. Przecież ludzie tej epoki by teraz sobie nie poradzili, jakby mieli życie zacząć. Skończyli zawodówkę, albo nic. Przy jednej łopacie w 3 osoby stali i elo. Dej emeryturę

#przemyslenia #oswiadczenie #januszebiznesu #polska #praca #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski #firma
  • 4
@bitcoholic: ch^@& produkuje, tacy to mogą januszex prowadzić co najwyżej. A na ZUSy go stać bo gunwo płaci albo w szarej strefie działa, nie jedno u siebie widziałem, gdyby nie niskie pensje (jeżeli w ogole kogoś legalnie tacy zatrudniają) to by sam na etacie posuwał. Najczęściej są też zadłużeni de facto.