Wpis z mikrobloga

Jak jest z tym piwem przed snem, chcę spróbować wypić p--o by zobaczyć jak mi się będzie po nim spało, no ale p--o przecież raczej pobudza i niby gorsza jakość snu więc no nie wiem :x

Jakiś specjalista coś?

#p--o #sen #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lesrley: kalorie, coś jak biednego schabowego zjeść przed snem, najlepiej wypić z 4xStella Artois, albo Guinness`y, lajtowe piwa, chodź stella mocniejsza. Tylko, że Stellę można wypić od razu z puszki, a te drugie trzeba przelać do kufla.

Jedne p--o na sen będzie spoko, chodź w trakcie dnia nie polecam, zacznie boleć głowa. ;] Więc trzeba wypić więcej niż jedno. ;]
  • Odpowiedz
Tylko omijaj wszystkie polskie produkcje piwa, kraszone są bimbrem czy tam spirytusem. Można szybko stać się alkoholikiem. Chodzi mi o te wszystkie biedronkowe gówna, jedynie Lech jest jeszcze normalnym piwem w PL, reszta to chujstwo.
  • Odpowiedz
@Lesrley: mocno chmielowe i procenty może ułatwią nieco zaśnięcie, ale co do zasady a-----l obniża jakość samego snu i chyba łatwiej się tak uzależnić. Poza tym gdzieś do 1/3 normalnego piwa rośnie koncentracja bez spowolnienia reakcji, która potem leci na ryj - nie wiem gdzie widzisz pobudzenie.
  • Odpowiedz