Aktywne Wpisy

PrzegrywNaZawsze +219
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko

#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla

Jako że jestem dzbanem pospolitym i zapomniałem zapisać się do #wykopaka to robię #rozdajo bo lubię dawać prezenty. To że ja nie dostanę to już mniejsza. Prezentem będzie Paczka słodyczy dla wylosowanej osoby o wartości między 50-100 PLN
Losowanie odbędzie się 1.12 o godzinie 17:00 (o ile mi się coś nie zespuje bo bede w pociągu siedział i jechał)
WYSYŁKA TYLKO PACZKOMAT ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Ewentualnie mogę dać osobiście jak gdzieś blisko
Biorą udział wszyscy bo to prezent na święta a każdy zasługuje na prezent
No może nie zielonki po wpisie żeby nikt nie oszukiwał.
Oczywiście do paczuszki wrzucę również list bym mógł wyrazić swoje emocjeʕ•ᴥ•ʔ
#swieta #bozenarodzenie #czujedobrzeczlowiek
Komentarz usunięty przez autora