Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie

drobne_na_taryfe +259
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 1000012557
Pobierz

Ostatnio mój pracodawca wymagał ode mnie aby siedział po godzinach w pracy. Żebym zostawał jeszcze z 30-40 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°) i czasem sie logował oczywiście za darmo.
Pracuje zdalnie i wylogowuje się gdy kończę prace o 15. Rano loguje sie 10-15 minut wcześniej bo mam taki zwyczaj ze wolę przeczytać wcześniej maile i sie nastawić chwile na dzień.
Jak na to reagować? Ten ułomek już przeprowadził ze mną pogadankę czy mi sie podoba w firmie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pracowałem w innych firmach nigdy od mnie nikt nic nie chciał po godzinach mimo różnych niefajnych rzeczy, czas pracy świętość. Jestem w kropce. Kadry nic nie zrobią bo firma to gowno.
Chce tu dotrwać do wiosny/lata. Grać jak Janusz zagra? Jak ewentualnie ewidencjonować te nadgodziny żeby na koniec zażądać zapłaty? Poradzicie coś?
#pracbaza #prawopracy #hr
@Moksza_Sroksza: normalnie, ignorowac. Ewentualnie rozgladac sie za nowa praca. Do lata nie czekaj, bo jesli przyjda nowe lockdowny itp to mniej rekrutacji bedzie.
Komentarz usunięty przez autora
Już szykuje się i wysyłam CV i gotuje kuroniówkę na zapas
@suqmadiq2ama: I tak masz wpisywać.