Aktywne Wpisy
mam_spanko +167
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Instynkt +194
UWAGA! Za kilka dni ważna data która może rozwalić rynek najmu, bo kończy się 40+ dla Ukraińców, czyli dopłata 1200 zł miesięcznie od osoby do wynajmu. Na taką parkę + dziecko to był całkiem spory dodatek, bo aż 3600 zł co miesiąc. Ciekawe czy nadal te osoby będzie stać tyle płacić za wynajem? Osobiście mam poważne wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mieszkanie #nieruchomosci
#mieszkanie #nieruchomosci
#bialorus #bekazpodludzi
@Kskskkdkdkk: Nie wiem co jest w TVP - nie oglądam - rozmawimy tutja o HEJCIE Kudej szatan na SG, sorki ale tego nie można tolerować.
Inna droga to przewieźć ich na lotnisko skąd wywieź ich do Iraku samolotami i tam wysadzić. Na teretorium RP bedą
A z racji tego ze jest bardzo znana w Polsce wkrótce i tak pojawią się kontrakty reklamowe i inne na czym zarobi jeszcze więcej. Wiec nie wiem z kogo beka XD
@Nitro_Express: oprócz pudelka, nie oglądam też polskich telenowel.
@arahooo: obiektywnie naganne w obiektywie operatora TVP
@bi-tek: „nie głosowałem na PiS, ale..”
@Kskskkdkdkk: Juz widzę jak firmy ustawiają się w kolejce żeby zatrudnić wulgarną i niestabilną emocjonalnie babę, która może im położyć kampanię reklamową za dziesiątki milionów.
@Kskskkdkdkk: Ale na podstawie tylko swojej osoby nie możesz opisywać całego społeczeństwa. ¯\_(ツ)_/¯
@bi-tek: ty w ogóle rozróżniasz te dwie rzeczy: uniemożliwienie przejścia i pushback? Co jest uzasadnione? Łamanie prawa, którego obowiązywanie się podpisało?
@Kskskkdkdkk: Przestań mi zarzucać że głosowałem na PiS - to są urojenia twoje. Tak trudno zrozumieć że po prostu nie oglądam TVP? Ba nawet nie mam TV
@bi-tek: To jest rodzaj ludzi dla
@Kskskkdkdkk: Proponuje być zadowolonym z bezpieczeństwa kraju i brak "turystów" granica ma być szczelna. Jak kogoś złapią w głębi kraju to raczej go nie odwożą na granicę tylko do ośrodka dla uchodźców - ps widziałeś nagrania z takich miejsce?
@Kskskkdkdkk: Pushbacki. XDD
@arahooo: bo straż graniczna ot tak po prostu sobie łapie ludzi po lasach i wypycha za granicę.