Wpis z mikrobloga

Wszystko co nie jest TVP to fake news? Mocno siedzisz w pisowskim universum.

@Kskskkdkdkk: Nie wiem co jest w TVP - nie oglądam - rozmawimy tutja o HEJCIE Kudej szatan na SG, sorki ale tego nie można tolerować.

Ale wiesz, że w obecnym prawie to straży granicznej grozi sąd za pushbacki?

Inna droga to przewieźć ich na lotnisko skąd wywieź ich do Iraku samolotami i tam wysadzić. Na teretorium RP bedą
  • Odpowiedz
@JacekMarcinkowski45lat: Ta typiara zarobiła już więcej niż ty, twoi starzy i dziadkowie razem wzięci wiec nie wiem z kogo beka XD

A z racji tego ze jest bardzo znana w Polsce wkrótce i tak pojawią się kontrakty reklamowe i inne na czym zarobi jeszcze więcej. Wiec nie wiem z kogo beka XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
Rok, dwa i ładnie to zmonetyzuje.

@Kskskkdkdkk: Juz widzę jak firmy ustawiają się w kolejce żeby zatrudnić wulgarną i niestabilną emocjonalnie babę, która może im położyć kampanię reklamową za dziesiątki milionów.
  • Odpowiedz
Próbują wtargnąć nielegalnie na teren RP i takie blokowanie które ty nazywasz pushbackiem jest w pełni uzasadnione. To jest nasza ziemia i nie musimy ich wpuścić.

@bi-tek: ty w ogóle rozróżniasz te dwie rzeczy: uniemożliwienie przejścia i pushback? Co jest uzasadnione? Łamanie prawa, którego obowiązywanie się podpisało?
  • Odpowiedz
„nie głosowałem na PiS, ale..”

@Kskskkdkdkk: Przestań mi zarzucać że głosowałem na PiS - to są urojenia twoje. Tak trudno zrozumieć że po prostu nie oglądam TVP? Ba nawet nie mam TV
  • Odpowiedz
@Kskskkdkdkk: Niepotrzebnie robisz tu z tego sprawę polityczną. To jest nie do obrony co ona zrobiła, tak po ludzku. Jeżeli uważasz inaczej to byc otaczasz się na co dzień rynsztokowymi ludźmi wychowanymi w chlewie i dlatego tego nie widzisz. Lub polityka przesłoniła Ci mózg (lub to i to). Polityka na bok i teraz skup się na jej wpisie na działanie straży. Wróć jak odsączysz.

@bi-tek: To jest rodzaj ludzi dla
  • Odpowiedz
@arahooo: Niestety domyślam się. Jednak dobrze jest zaprzeczyć i tyle. A żeby było śmieszniej UE nie neguje polityki PIS w sprawie sytuacji na granicy i nawet im pomagać i wspierać chce.

@Kskskkdkdkk: Proponuje być zadowolonym z bezpieczeństwa kraju i brak "turystów" granica ma być szczelna. Jak kogoś złapią w głębi kraju to raczej go nie odwożą na granicę tylko do ośrodka dla uchodźców - ps widziałeś nagrania z takich miejsce?
bi-tek - @arahooo: Niestety domyślam się. Jednak dobrze jest zaprzeczyć i tyle. A żeb...
  • Odpowiedz
  • 7
@JacekMarcinkowski45lat: poświęciła swoją karierę, aby pokazać reszcie celebrytów żeby w końcu zamknęli mordy w tematach o których nie mają pojęcia (czyli większość)- należy to docenić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
Ale wiesz, że w obecnym prawie to straży granicznej grozi sąd za pushbacki?

@Kskskkdkdkk: Pushbacki. XDD

• Odpowiedz