Aktywne Wpisy

Senior_Mordino +123
Stal Rzeszów - Chrobry Głogów 25.07.2026
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
źródło: stal
PobierzOcena:
- 1 9.4% (118)
- 2 12.0% (151)
- 3 21.6% (272)
- 4 24.5% (309)
- 5 32.6% (411)
Mysteriouss +41
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

Powieść zdecydowanie nie zawodzi, ale z drugiej strony też, niekoniecznie wywołuje okrzyki zachwytu. Jest kilka naprawdę dobrych momentów fabularnych, znalazłem też parę ciekawych, nowych postaci i styl się utrzymał na wysokim poziomie, co cieszy. Ale ta schematyczność jednak trąci taką „najmniejszą linią oporu” i to przeszkadza drugiemu tomowi trylogii uzyskać status dzieła wybitnego. Niemniej jednak, jeżeli pierwsza część was nie zraziła niczym do siebie, to druga nie powinna tym bardziej. Zwłaszcza że nie ma tu żadnego elementu, który by gorzej wypadł jak w Strzale, a jeśli już to są wręcz przeciwnie lekko poprawione.
Recenzja książki Wybranka Kusziela
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_16379447572nbKXvK7DJM9TDPQZaOMbe.jpg
Pobierz