Aktywne Wpisy
artur-klocek +20
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
potatowitheyes +109
#usa #trump #zamach
Rozwala mnie to zdjęcie z jednego powodu.
Gość przed chwilą był celem zamachu, od śmierci dzieliły go dosłownie centymetry. Pewnie niejeden na jego miejscu dałby się szybko sprowadzić ze sceny, kryjąc się za ochroniarzami, by jak najszybciej uciec z tamtego miejsca i znaleźć się gdzieś, gdzie będzie bezpieczny. Trump nie zapomniał jednak, że jest nadal w kampanii i doskonale wiedział, że taki gest
Rozwala mnie to zdjęcie z jednego powodu.
Gość przed chwilą był celem zamachu, od śmierci dzieliły go dosłownie centymetry. Pewnie niejeden na jego miejscu dałby się szybko sprowadzić ze sceny, kryjąc się za ochroniarzami, by jak najszybciej uciec z tamtego miejsca i znaleźć się gdzieś, gdzie będzie bezpieczny. Trump nie zapomniał jednak, że jest nadal w kampanii i doskonale wiedział, że taki gest
Ostatnio zacząłem robić sobie takie porównania. Nie ze wszystkich obiektów w necie można znaleźć zdjęcia z ich czasów świetności, ale tutaj akurat się udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do obserwowania mojego tagu #szaryburekfoto pod którym wrzucam zdjęcia z miejsc opuszczonych.
Mój blog / Fanpage / Instagram
#fotografia #opuszczone #tworczoscwlasna #mojezdjecie #opuszczonemiejsca #historia #trojmiasto
Komentarz usunięty przez autora
https://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,24563372,w-miejscu-zdewastowanego-sanatorium-w-orlowie-powstanie-hotel.html
https://dziennikbaltycki.pl/legendarny-maxim-w-gdyni-znowu-na-sprzedaz-cena-wywolawcza-to-25-milionow-zlotych-zobaczcie-jak-lokal-wygladal-kiedys/ar/c9-15830177
Kwestia żeby nie powstał tam kolejny apartamentowiec na wynajem krótkoterminowy, tylko hotel, bo takie są mniej szkodliwe dla okolicy.
Ty chyba nigdy w sanatorium żadnym nie byłeś, skoro dziwą cię publiczno-prywatne toalety i prysznice jak w kiepskich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta stołówka wyglądała bardzo ładnie i nowocześnie w stosunku do mieszka gdzie pokoje i rzeczona stołówka to był późny gomułka/wczesny gierek, bo za hajsy jakie dostali z UE zdołali wyremontować tylko cześć zabiegową na tip top.( ͡° ͜ʖ
Ale widoki na morze fajne. To tyle z plusów ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ