Wpis z mikrobloga

Czy pójście samej do kina to wstyd? Mam ochotę iść na Diunę ale po ostatnim samotnym wypadzie źle się czułam z faktem że jestem jedyną osobą obok której nikt nie siedzi
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konopiapolska: Nie jest to łatwe. Coś jak jedzenie samemu lunchu w pracy. Ale właśnie świadome decydowanie o rzeczach, które chce się robić bez względu na innych świadczy, że przejmujemy odpowiedzialność za własne szczęście.
  • Odpowiedz
  • 2
@konopiapolska w gimnazjum straciłem przez takie myślenie Maraton władcy pierścieni w wersji reżyserskiej. Teraz jak wychodzi taki Maraton to nie mam czasu iść... Tak więc leć oglądać i miłego seansu!
  • Odpowiedz
lubię takie filmy. A jeśli będzie to połowa filmu na którym będę mogła podziwiać Zendaye czy Chalameta to już w ogóle( ͡° ͜ʖ ͡°)

@konopiapolska bardzo mnie śmieszy fakt, że Zendaye przed premierą wszędzie pozowała i kreowała się na taką wielką aktorkę Diuny xD ja czytałem książkę więc w sumie to wiedziałem, że ona tam za dużo do pogrania mieć nie będzie ale różowa moja nie czytała
  • Odpowiedz
  • 1
@konopiapolska uwielbiam chodzić sam do kina, restauracji, a wczoraj byłem sam na koncercie. Żeby z kimś iść to trzeba się k---a umawiać, dogrywac, a tak to kupujesz bilet, idziesz i doświadczasz tego na co nasz ochotę. Po co ci druga osoba do tego?
  • Odpowiedz
@konopiapolska: Przed pandemią chodziłem do kina przynajmniej raz na dwa tygodnie, nigdy nie zwróciłem uwagi, iż ktoś siedzi sam a chodziłem sam. Przeceniasz swoją osobę, prawie nikt się Tobą i tym co robisz nie przejmuje.
  • Odpowiedz