Aktywne Wpisy

hansoloxd +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Afrobiker +412
źródło: temp_file6837375080255777442
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file6837375080255777442
PobierzWykop.pl
Eskin to raczej dość relewantne źródło, bo od paru dekad się zajmuje sportem w Phila. No i już z miesiąc temu czytałem na twitterku, że, patrząc na to jakie życie Ben prowadzi, to może mieć problemy z tymi karami xD
#nba #bojowka76ers
źródło: comment_1637869727PYzasPwTMcfhVX1FvLHFlB.jpg
Pobierz@Weed233: Tutaj się nic nie zmienia względem tego, co pisałem przed sezonem. Sixers z Embiidem robią PO, bez niego jest w najlepszym razie play in. Z Embiidem są 7-2. Bez niego 3-7. Ben nie jest tutaj żadnym
Mieli na stole oferty za Simmonsa to chcieli jak za Hardena, a będą mieć tylko gorsze.
@Myrdin: Embiid i Vlogger też. Vlogger załapał się w zeszłym roku do 2nd all defensive team grając 20 minut na mecz.
O jego ofensywnym impakcie to lepiej nie piszmy. Rozgrywający by się przydał, ale taki, który może też rzucić/wbić się pod
@Myrdin: xD
Thybulle w ofensywie ma o wiele większy potencjał od Simmonsa. Lepiej, żeby rzucał 4/5 trójek na mecz na skuteczności 33%, do tego jakieś cuty, ale żeby był PG, który ma rzut, niż to jak to wygląda z Simmonsem. Co to za PG, który jeśli nie jest się w transition,
Ben, poza transition, praktycznie nie istnieje w ofensywie.
ta jedna z Kardiashanek , zrobiła 1mld ostatnio , nie może go utrzymywac ???
dwa odnosnie JoJo- c--j mnie strzela jak ostatnie lata primu są marnowane przez pachołka z Australii i z-----y managment
@Wojt_ASR_: XDDD
To thybulle w pojedynke zabijał ofensywe 76ers w playoffs a nie Simmons.
źródło: comment_1638034447uWurZWipJvT9LDGtGforwB.jpg
PobierzDobrze wiedzieć że granie z Benem i Joelem to był 2nd unit
Czy chcesz czy nie to twój ulubiony vlogger tankował wszystkie możliwe lineupy i kontuzja Danny Greena pokazała jak wiele mu do niego brakuje
źródło: comment_1638035448c2umoCBHWDsAXRQVwpegOx.jpg
Pobierz