@AnonimowyGoj: @MisiuMisiu: sobie myślałem właśnie ze gdybym był na „gorze” to dałbym podwyżki teraz 5-10% bo obstawiam ze za pół roku będzie trzeba dać 20-30% każdemu żeby zatrzymać pracownika a tak tu wpadło 5% i jakby ktoś przyszedł za 2-3 miechy ze chce podwyżkę to by się mówiło przecież dostałeś kasę ( ͡°͜ʖ͡°) co kilka miechow podwyżka? No Areczku Ty tu tylko
@dzester obawiam się tylko, że mogą powiedzieć, że przecież rok temu dostałem podwyżkę xD tyle, że już minimalna zaczyna mnie doganiać ( ͡º͜ʖ͡º) Się zobaczy po nowym roku, zawsze można zostać bezrobotnym
@Heady1991: aaa no to ja można powiedzieć, że w korpo, bo niby produkcja, a w Polsce zatrudnienione około 12tys osób, a na świecie pewnie ponad 400tys. Małe firmy tez mają swoje plusy, jak będzie się rozwijać to masz szanse na lepsze stanowisko. Dwóch znajomych startowało u gościa i robili w 5 osob przez dwa lata, teraz firma zatrudnia juz 70 osob, a oni sa liderami zmian, wiec spoko fucha.
@AnonimowyGoj: @MisiuMisiu: sobie myślałem właśnie ze gdybym był na „gorze” to dałbym podwyżki teraz 5-10% bo obstawiam ze za pół roku będzie trzeba dać 20-30% każdemu żeby zatrzymać pracownika a tak tu wpadło 5% i jakby ktoś przyszedł za 2-3 miechy ze chce podwyżkę to by się mówiło przecież dostałeś kasę ( ͡°͜ʖ͡°) co kilka miechow podwyżka? No Areczku Ty tu tylko
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Się zobaczy po nowym roku, zawsze można zostać bezrobotnym
Małe firmy tez mają swoje plusy, jak będzie się rozwijać to masz szanse na lepsze stanowisko. Dwóch znajomych startowało u gościa i robili w 5 osob przez dwa lata, teraz firma zatrudnia juz 70 osob, a oni sa liderami zmian, wiec spoko fucha.