Aktywne Wpisy
mango2018 +48
Mam nadzieję, że cała ta akcja z #poznan przyczyni się do zaostrzenia prawa do posiadania #bron
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
jadepobiegac +74
Zgadnijcie z jaka partia sympatyzował ten co strzelał w #poznan
Macie tylko jedna szanse.
Przynajmniej wyjaśnione po męsku co nie?
Macie tylko jedna szanse.
Przynajmniej wyjaśnione po męsku co nie?
Przecież to nie jest jakiś program renderujący 3D tylko gówno komunikator XDDD
Zgadnijcie czyja firma od stycznia #!$%@? z tego gówna i przechodzi na #slack
Komentarz usunięty przez autora
@paniejanuszu: Tak. Niestety tak... Zauważyłem, że głównie w logistyce.
Wersja na komputery Macintosh firmy Apple Inc.
System operacyjny OS X w wersji 10.6 lub nowszej,
Procesor klasy Intel x86,
Pamięć RAM: 512 MB,
Dysk twardy: 200 MB wolnego miejsca
@kowcio11:
Gadu gadu to jest w ogóle jakaś porażka, chciałem ostatnio odzyskać stary numer i w celu przypomnienia hasła i odnowienia konta trzeba się z nimi prywatnie skontaktować i opowiedzieć historię życia żeby odzyskać swój numer xD
@wodzik: z appstore: https://apps.apple.com/pl/app/gg/id308095268?l=pl
@kowcio11: Szkoda, że patrzysz tylko na siebie, a nie osoby, do których kierujesz swoje teksty. Musisz wiedzieć, że większości świata to się źle czyta, kiedy przed znakiem interpunkcyjnym jest postawiona spacja.
Poza tym zasady pisowni w tym aspekcie są sztywne i należy się ich trzymać, a nie robić samowolkę.
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: A rozwój się za darmo zrobi? :> Takie były czasy, że dla komunikatora reklamy to była jedyna droga do monetyzacji bo na czym jeszcze mieli zarabiać? Dziś nie masz reklam w komunikatorach bo zarabiają na sprzedaży danych i aktywności, w czasach świetności gg nie było takiej opcji.
Myślę, że w pewnym momencie zauważyli, że nie ma sensu rozwijać tylko