Wpis z mikrobloga

@foreverever: serio #!$%@? wersję na x86? Gnije. Maca używa ile z 5-6% użytkowników komputera? M1 to pewnie ma teraz 0.5% jak nie mniej xD Z resztą lepiej wypuścić wersję na x86 bo emulacja na m1 jest bardzo dobra xD W drugą stronę jednak nic takiego nie ma. Geniusze xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@foreverever: firma posługująca się GG do komunikacji jest jeszcze zabawniejsza niż te wymagania.
Gadu gadu to jest w ogóle jakaś porażka, chciałem ostatnio odzyskać stary numer i w celu przypomnienia hasła i odnowienia konta trzeba się z nimi prywatnie skontaktować i opowiedzieć historię życia żeby odzyskać swój numer xD
Tekst mi się mniej zlewa i łatwiej mi czytać.

@kowcio11: Szkoda, że patrzysz tylko na siebie, a nie osoby, do których kierujesz swoje teksty. Musisz wiedzieć, że większości świata to się źle czyta, kiedy przed znakiem interpunkcyjnym jest postawiona spacja.

Poza tym zasady pisowni w tym aspekcie są sztywne i należy się ich trzymać, a nie robić samowolkę.
Ale wyjebongo na rozwój, aby tylko hajs z reklam się zgadzał.

@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: A rozwój się za darmo zrobi? :> Takie były czasy, że dla komunikatora reklamy to była jedyna droga do monetyzacji bo na czym jeszcze mieli zarabiać? Dziś nie masz reklam w komunikatorach bo zarabiają na sprzedaży danych i aktywności, w czasach świetności gg nie było takiej opcji.

Myślę, że w pewnym momencie zauważyli, że nie ma sensu rozwijać tylko
@Arrival: Jak dobrze pamiętam, gg zostało sprzedane jakiejś firmie z Afryki i od tego zaczął się upadek. Dodawano mnóstwo zbędnych funkcji które tylko muliły kompa. Był nacisk żeby gg konkurowało na całym świecie z gigantami, chyba nawet pisano na gg ze stacji kosmicznej. Ale to nie miało prawa się udać bez potężnego zaplecza finansowego. Użytkownicy bardzo często krytykowali tę drogę rozwoju, krytykowano pierdylion zbędnych funkcji, których nikt nie używał i nikt