Wpis z mikrobloga

to nie jest fejk o.O i to coś rządzi Wrocławiem? A myślałem, że Pisu nic nie przebbije

@krzysiek_crass: Tak, Sutryk właśnie tym wpisem (głupim i p-----------m zresztą) przebił Piotrowicza, Pawłowicz, Kurskiego, Kowalskiego, Ziobrę, Suskiego, Szumowskiego, Kaczyńskiego, Morawieckiego, Dudę i wszystko to co odwalili w ciągu ostatnich dwóch lat i nie tylko.

To będzie gwóźdź do trumny opozycji, to ta kropla która przelała czarę goryczy ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@Nie_RabarbaR: tam nawet dworzec jest patologiczny. ad 2021, a praktycznie nie można tam przejść nie będąc zaczepionym przez jakichś meneli/gości wyglądających jakby dopiero z paki wyszli/proszących "o kupno biletu". kilka razy widziałem jak ktoś n------y leżał tam w przejściu podziemnym, ze 2 razy nagabujących cyganów. a co najlepsze, nie jestem tam częściej niż raz na 1-2 miesiące na kilka godzin. toż to nawet dworzec w Kato (obecnie oczywiście) jest lata
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@zourv: Czy prezydent Wrocławia, na publicznym Fejsie właśnie się umówił na solówkę z mieszkańcem?
Podziwiam i ogladalbym jej przebieg.
  • Odpowiedz
@zourv: miasto Wrocław aspiruje do bycia największym pośmiewiskiem w Polsce, co rusz w gorących wykolejenia tramwajów, kiczowaty jarmark, choinka z minecrafta, a teraz jeszcze prezydent debil.
  • Odpowiedz