Aktywne Wpisy

bet730 +81
Legia wykonała swoje zadanie i dorzuca 0.250 pkt. do rankingu.
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn

darknightttt +4

Jak Mrożon mógł tak hypować uczestników, że wow dołączą do grupy znanych influ a oni dolaczaja do... jakies pary xD Spodziewalem sie co najmniej z 8 osob tam czekajacych a tu jakas niedorobiona para, pierwszy raz o nich uslyszalem, gdy sie pojawily przecieki (taka z nich znana para influ xD), ze oni maja dolaczyc i udalo mi sie obejrzec z 10 ich filmow na tej laski kanale i stwierdzam, ze ciężko będzie przetrwać rok ogladając laskę, ktora nie umie wymawiac "r" ... Ale z ich filmów wyniosłem to, że rzeczywiscie sie staraja, są otwarci i pozytywni. Sądzę, że zostawiając tak mało osób z poprzedniej ekipy to troche zabili hype na ten projekt i z milionowych viewsów dla 1,5h odcinkow spadna na 100-300tys dla kilkunastu-minutówek. Jeszcze to unikanie przeklenstw i naturalnosci i poprawianie nawet slowa "#!$%@?" przez Faustyne to jest jakis przykry żart. Dla kogo to ma być? Dla klas 1-3 podstawowki? Bartek skończy w psychiatryku po tym roku ciągnąc to za nich wszystkich. Ależ on musi być zawiedziony.. i po Hani też widać, że zgryza wewnetrzną gorycz i zażenowanie i też spodziewała się czegoś wielkiego ale dla kasy bedą robić dobra mine do zlej gry. Naprawde robic tak ogromny projekt z castingiem, jury, goscmi po to by dolaczyc do "ekipy" dwoch osob i to jeszcze pary xD W głowie mi się to nie mieści. Robić T5M by ogladać 5 osob xD a wlasciwie to tylko Bartka z Hania i jakąś zadufaną w sobie nudziarę i parę ktora na sile tak bardzo chciala byc drugim Frizem, ze Friz im zaoferowal wspolprace by łechtać swoje ego xD Czemu tam nie dali Bodzia?! To byla szansa na fajnego influ z charakterem. Wez stworz program, stworz ekipe, zobacz, ze ludzie ich polubili i chca ogladac finalowa 5/6, nagraj im nute z teledyskiem a potem rozjeb i dorzuc tych topowych do jakies parki. Tak schrzanic kazdy pomysl to tylko Mrożon potrafi albo jego doradcy. #!$%@?ł ekipe konczac daily i twierdzac, ze potrzebna jest zmiana contentu, skonczylo sie, ze kazdy sobie rzepke skrobie i ekipy juz nie ma. A mogli byc teraz w zupelnie innym miejscu i rzeczywiscie "przejmować youtuby" gdyby tworzyli jedność i wzajemnie non stop sie crossowali o nagrywali wspolnie. A do tego dolozyc jeszcze anty-doradce Wujasa, ktory wybral najwieksza nudziare drugiej czesci Genzie Faustyne na wzor tej swojej Fusiali, ktora ani jednego ciekawego filmu nie umie sama nagrac i ma 0 charyzmy. Brawo. Tej parze można dać szansę, po częsci uwazam, ze oni moga byc przydatni tam i może nie będzie źle ale przydalyby się jeszcze chociaż z 2/3 lubiane przez widzów dodatkowe osoby.
Odcinek z chaty wypadł bardzo dobrze, chata jest zajebista i pozwala na łatwiejsze zapamiętanie układu przez co jest ten vibe poprzedniego domu. Jedyną wadę tego domu jaką dostrzegam to ten balkon wewnętrzny na piętrze powinien mieć wyższą barierkę to samo z oknem balkonowym u Faustyny..bez balkonu.. Jak oni się nawalą albo będą jakieś wygłupy to łatwo się stamtąd #!$%@?ć i Friz jako pracodawca będzie za to odpowiadał. No i jak dla mnie za dużo tych toalet i ta otwarta na sypialnie jest słaba, ja tam wolę mieć jakąś prywatność w parze ale to już kwestia gustu. Więc wszystko spoko tylko Faustyna kompletnie tam nie pasuje. Wymieńcie ją na Matiego :( Bartek przoduje i widać, że ten projekt będzie oglądany głównie dla niego. Friz tym Bartkiem zrobił sobie najlepszy prezent jaki mógł bo bez niego to naprawdę tych bab nikt by nie chciał oglądać. I skoro oni sa tam i nagrywaja tylko po 1 odc dziennie to mogliby te odcinki robic rownie dlugie jak Genzie, czlowiek sie przyzwyczail do dlugiego filmu.
A jeszcze nawiazujac do Matiego, to wczoraj byl najlepszy stream jaki ogladalem kiedykolwiek. Byl on z Michalem od kontravasu i tak pizgali łacha, że czlowiek czul jakby siedzial ze swoimi kumplami na jakims spotkaniu i caly czas byla beka.
#friz
Komentarz usunięty przez autora
@mikejlo12: nie chce mi sie tego powtarzac milionowy raz, co to ma za znaczenie? ogladam ich w swoim świętym, wolnym po pracy czasie bo lubie -.-
@Oskaros: za obrazanie skrajnych lewakow chcacych imigrantow na tagu bialorus xddddd doprowadzili mnie do bialej goraczki xd juz nie wiem co gorsze pisowcy czy to skrajne lewactwo xd