Aktywne Wpisy
sylwke3100 +22
Jan_Paolo_Secondo +682
Wy mówicie że to SCAM a ona odebrała certyfikat w firmie xdd Widzicie hejterzy znowu przegraliście.Taki certyfikat jednoznacznie pokazuje że to poważny biznes a nie oszustwo #frajerzyzmlm
#remontujzwykopem #budujzwykopem #budownictwo #mieszkanie
https://m.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/kabiny-brodziki-i-akcesoria/drzwi-i-scianki-prysznicowe/drzwi-prysznicowe-przesuwne-neo-100-x-200-sensea,p572186,l2122.html
Koniecznie ścianki ze wszystkich. Byłem w wielu wynajmowanych mieszkaniach gdzie tego nie było i zawsze zalana cała łazienka, nawet jak prysznic był ogromny i spadki duże.
Ja mam wszystkie ściany, spadek, a na wysokości drzwi jest te półtora cm rantu (taka rozpórka, chyba była w zestawie do prysznica) i to wystarcza.
A, też jestem w bloku. Spadek na luzie, bez przesady. Tylko żeby
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego musiałem szukać bardzo mały odpływ ale dało radę.
@GodALLU:
Polecam,.jest to super rozwiązanie.
Aczkolwiek jak dobrze to zrobisz to bedzie fajnie wygladac :)
Plusy:
- przy sprzątaniu przejedziesz odkurzaczem (jak jest sucho), później mopem i jest posprzątane (nie trzeba na kolanach szorować krawędzi, które tak wkurzają w kabinach z drzwiami przesuwnymi, których i tak nie da się wyczyścić dokładnie)
- ładnie wygląda
Jeżeli masz dobrze hydroizolacje zrobiona pod płytkami, płytki dobrze położone i dobrze zafugowane, to rozwiązanie rewelacyjne.