Wpis z mikrobloga

#wypokteam #leagueoflegends Z racji że mam trochę czasu postanowiłem napisać podsumowanie wyczynów wypok teamu w sezonie 3 (wiem że zostało jeszcze 10 dni) . Drużyna "Rogale Michała" została założona 31 Maja br. a pomysł założenia pojawił się na początku maja.

Na początku było co prawda kilka głosów, że to się nie uda, że kiedyś już próbowano, ale nic nie wyszło, jednak postanowiłem ponownie spróbować i jak się okazało trzymamy się dobrze. Początkowo do teamu zapisało się około 10 osób, z czasem część się wykruszyła i do tej ostatecznej formy wypok teamu z dnia 31.5.13 dołączyli poza mną

@rhapthorne @kyuumeitai @nesti32 @morittto

Przez te kilka miesięcy przez wypok team prześlizgnęło się pełno osób, jednak tylko kilka osób wytrzymało próbę czasu i poza naszą piątką team tworzą jeszcze @f0rt3hw1n @masterfcb @schnappi @muffy i nasz najnowszy gracz @confused. Ogólnie rozegraliśmy ze sobą ponad 150 meczów. Niejednokrotnie organizowaliśmy sparingi z wykopkami przez co mogliście sami się przekonać jak nam idzie.

Przez te 5 miesięcy wielu z nas rozwinęło znacznie swe umiejętności. Kiedy team był zakładany większość stanowiły silvery, a najlepszy gracz był z Gold I, obecnie mamy 2 diamenty I, a większość graczy jest z platyny. Graliśmy zarówno na Twisted jak i Summonerze. Na obu osiągnęliśmy gold (co prawda na Twisted jeszcze nie mamy, ale to kwestia 1-2 meczy) odpowiednio V i III. Szło nam różnie, ale biorąc pod uwagę nasze początkowe występy naprawdę poprawiliśmy swoje umiejętności. Zanotowaliśmy także jeden występ na GO4LOLu, jednak odpadliśmy już w pierwszej rundzie, choć biorąc pod uwagę z kim przyszło nam się mierzyć nie poszło nam tak źle.

Na przyszły sezon naszym celem jest platyna, a może i wyżej. Dodatkowo zamierzam podzielić zrobić z "Rogali Michała" nasz drugi zespół, a jako pierwszy będzie służył nam "Prawilny Team".

Na koniec chce wszystkim podziękować bez których by to się na pewno nie udało

@rhapthorne Nasz niezastąpiony ADC, siedzi w teamie od początku i uczestniczył w prawie każdym meczu.

@Morittto Świetny support, który miał swój wkład w założenie wypok teamu, gdyż udostępnił nam swój kanał na mumble, mimo że teraz używamy TS'a. Król Oceanów.

@Kyuumeitai Suporttopmid, człowiek orkiestra. Teamowy kuc i śmieszek. Również był jednym z pierwszym graczy.

@Nesti32 Mid/Top co prawda Radomiak, ale mimo to świetnie się z nim gra ;)

@f0rt3hw1n Mid Może gdybyś nie był tak często banowany, to by grałbyś częściej ;D Mimo to i tak swoje zrobiłeś w naszym teamie ;)

@masterfcb Top Co prawda grasz z nami raczej rzadko, ale to nie zmienia faktu że traktuje cię jak członka teamu, gdyż nie raz nam pomogłeś.

@schnappi Mid Bezapelacyjnie najlepszy gracz na wypoku, niejednokrotnie odwrócił losy meczu.

@muffy Top co prawda podobnie jak master nie grałeś z nami za często, jednak tak samo przyczyniłeś się do kilku zwycięstw

@confused ADC za dużo o Tobie powiedzieć nie mogę, bo graliśmy raptem 3-4 razy, ale jestem pewien że będziemy mieć okazję poprawić ten bilans ;)

Dziękuje wam za wszystkie mecze i za te rozmowy na tsie :) Jeszcze dziękuje wszystkim, którzy choć przez chwilę tworzyli wypok team.

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach