Aktywne Wpisy

ShockDeals +244
Eyefire +11
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Taki temat. Mam stronę z wynikami z pewnego raportu. Raport zawiera poszczególne wyniki, po kliknięciu przechodzimy do szczegółów. W szczegółach zawarta jest dana polityka grupowa którą należy edytować z poziomu Active Directory. Zastanawiam się jak to przekuć na skrypt w Powershellu. Jakieś pomysły? Pobierać cały raport, wyszukiwać ścieżkę z AD i odpowiednio ją edytować?
Ja bym to zrobił tak jak piszesz. Może z tym dodatkiem że zanim coś nadpiszesz zrób sobie kopię zapasową(export-clixml) i trzymaj ją przez 30 dni
Trochę mi się ciśnie nie ma danych nie ma zabawy, ale wiadomo jak jest
Ale to moja opinia bo piszę skrypty praktycznie do wszystkiego co się da. Mając pliki CSV da się dużo zrobić
Duże to środowisko masz czy jedna domena i tyle?
Nie jest takie duże środowisko, kawka i jazda