Wpis z mikrobloga

#forzahorizon5
Kurdę co jest z grą/ludźmi w tych eventach Forza Arcade?(różowe kółka)? W czwórce ludzie prawie zawsze robili razem trzy poziomy, nawet te gdzie trafiał się drift, w piątce może ze dwa raz przebrnąłem przez pierwszy poziom i zawsze przegrywamy na drugim, o trzecim nawet nie wspomnę, albo ludzie przestają grać, albo nie potrafią, albo balans jest zły, bo w takim drifcie wymaga nabicia tylu punktów jak dla 10 zawodników, a jest 2-3, z czego często reszta ucieka jak widzi powolne wbijanie punktów.
To jest jakieś zepsute?(Balans)?
Wkurza mnie bo jest dwa punkty w sezonowym letnim a skończenie tego eventu, a nikt tego nie robi/nie można przejść.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RabarbarDwurolexowy: Serwery leżą i kwiczą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam miałem kilka razy DC w trakcie startowania Arcade, później dwa razy miałem takie podejście jak opisałeś czyli ja i jeszcze jeden gościu i brak innych więc zrezygnowałem i zrobiłem sobie Eliminatora bo tam trzeba zająć minimalnie 30 miejsce jeśli chodzi Ci o sezon ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: Potwierdzam problem, generalnie poziom trudności tych eventów jest bardzo wysoki. Ja wygrałem jeden Forza Arcade jeszcze na wygnaniu w Nowej Zelandii ale to fartem w ostatniej sekundzie. Tutaj robiłem już chyba z 10, drifty i te zabawy normalne i za każdym razem dochodzę do 2 poziomu max. Zwykle brakuje około 1/2 minut na ukończenie eventu. Wkurza to trochę
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: wygrałem tylko te rozwalanie piniat w 3 osoby. Drifty są ciężkie nawet w konwoju na 6 osób. Powinni to zbalansować bo nic oprócz piniat nie wchodzi. Druga sprawa, arcade z tymi zadaniami kończy się tak, że nie dostaje zadań przez połowę trwania rundy (ten arcade z zadaniami "użyj klaksonu 5, razy" etc)
  • Odpowiedz
@kazio1616: Myślę, ze poziom jest odpowiedni. Raz jeżeli chodzi o prędkość sam prawie pierwszy poziom zrobiłem, na drifcie we dwóch prawie drugi ogarneliśmy. Jeżeli było by kilkadziesiąt osób jak w czwórce to myśle pare minut i po zawodach(aczkolwiek pewnie ilość pkt potrzeba zalezy od ilosci graczy). No ale raczej to było by łatwe, tylko większosć graczy w-----e jeszcze przed startem i finalnie zostaje jedna czy dwie osoby...

Próbuje gry zespołowe
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RabarbarDwurolexowy: w czwórce było lepiej bo:
- forzatron był raz na godzinę, zawsze o tym samym czasie
- na 5 czy 10 minut przed wszyscy dostawali powiadomienie
- były tylko jedne ogólne zawody, zamiast kilku tematycznych. tym samym czasie
- na zrobienie trzech rund było 15 minut a nie 10
- serwery nie były tak przeciążone jak teraz
- to może w mniejszym stopniu ale działał sklep forzatron, więc była
  • Odpowiedz
@kazio1616: @szmichal: @Queny: @jandiabeldrugi: @Janusz_Sportu: zostało mi dwa zadania by zrobić sezon na 100%(64 punkty): Forza Arcade za 3 punkty(to kółko różowe), i 142 Mile w otwartym wyścigu chyba za 2, myślałem że otwarty wyścig to ten gdzie się podjeżdża do kogoś, naciska X na padzie, wybiera strzałkę do dołu(head to head), to takich wyścigów zrobiłem kilka z prędkością ponad 300km/h i
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: Wyścigi open- wchodzisz w menutam gdzie masz samochody,mój horizon i online Wchodzisz w zakładkę online i na środku masz wielki kwadrat - horizon open. Po wejściu pierwsze z lewej są wyścigi te o które chodzi. :)
  • Odpowiedz