Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Kurdę co jest z grą/ludźmi w tych eventach Forza Arcade?(różowe kółka)? W czwórce ludzie prawie zawsze robili razem trzy poziomy, nawet te gdzie trafiał się drift, w piątce może ze dwa raz przebrnąłem przez pierwszy poziom i zawsze przegrywamy na drugim, o trzecim nawet nie wspomnę, albo ludzie przestają grać, albo nie potrafią, albo balans jest zły, bo w takim drifcie wymaga nabicia tylu punktów jak dla 10 zawodników, a jest 2-3, z czego często reszta ucieka jak widzi powolne wbijanie punktów.
To jest jakieś zepsute?(Balans)?
Wkurza mnie bo jest dwa punkty w sezonowym letnim a skończenie tego eventu, a nikt tego nie robi/nie można przejść.
Próbuje gry zespołowe
- forzatron był raz na godzinę, zawsze o tym samym czasie
- na 5 czy 10 minut przed wszyscy dostawali powiadomienie
- były tylko jedne ogólne zawody, zamiast kilku tematycznych. tym samym czasie
- na zrobienie trzech rund było 15 minut a nie 10
- serwery nie były tak przeciążone jak teraz
- to może w mniejszym stopniu ale działał sklep forzatron, więc była