Aktywne Wpisy

Wrrronika +204
Pobudka!!!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!

Itslilianka +225
#!$%@? te zimę #zalesie #motoryzacja

No i tak jej "odpisywałem" jak faja przez prawie 10 lat. No... czyli nie odpisałem w końcu. Ciężko to wytłumaczyć. Dużo w tamtym czasie miałem na głowie – tak to jakoś wszystko odkładałem i odłożyłem w końcu na dobre do szuflady na 9 lat z okładem. Nie mam w zasadzie zbyt wiele na swoje usprawiedliwienie. W międzyczasie usunęła konto na Wykopie i to już dość dawno – ostatnie wpisy znajduję właśnie z 2012. W każdym razie, o ile dobrze kojarzę, to ona raczej była dość rozpoznawalna wśród społeczności. Nie była na pewno takim typowym no-name, więc stara wykopowa gwardia pewnie by skojarzyła jej nick. Ale sam list wracał do mnie co jakiś czas, jak jakaś nieodrobiona praca domowa i zdecydowanie jeden z tych wyrzutów sumienia, których bardzo chciałem się pozbyć.
No i odnalazłem go – był w jednym z pudełek z moimi pamiątkami zebranymi w podróży przez życie. Na kopercie jest jej adres. Napisałem dziś odpowiedź już niemalże po dekadzie xD, a jutro (de facto dziś – jest już prawie 2 godziny po północy) zamierzam to wysłać.
Jestem ciekaw, czy jeszcze tam mieszka, a jeśli nie, to czy ten list mimo wszystko zostanie jej przekazany. Z tego co widzę, to jest to dom jednorodzinny, więc niekoniecznie było to wynajmowane studenckie mieszkanie. Być może podała swój adres domowy. No i ciekawe, czy w ogóle żyje xD
Jak tak poczytałem, co pisała i powspominałem tamte czasy na Wykopie, to poczułem #feels i zdecydowałem, że się z Wami tym podzielę. Wtedy na #wykop było zdecydowanie dużo fajniej niż dziś pod wieloma względami. Mogę dać znać, jaki będzie dalszy ciąg i czy dostanę odpowiedź, jeśli ktoś będzie zainteresowany ;]
Picrel ze stemplem pocztowym z listu od userki, po której nie został już żaden inny ślad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pocztapolska #glupiewykopowezabawy #nostalgia
@malinowa_chmurka: A, co do tego, dlaczego zniknął – ja już dokładnie nie pamiętam, ale o ile mi się wydaje, to on miał bana na Wykopie tak ogólnie. I już w tamtym czasie, gdy ja go spotkałem, to na Wykopie nie występował jako Fanzonun, ale incognito na innym koncie. Teraz sprawdziłem i to konto z tamtych czasów już nie istnieje na Wykopie (pamiętam mniej więcej nazwę).
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może elfik? Tyle ich było że kto by spamiętał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O Dżizas... aż mi przypomniałeś moją, ciut podobną historię. W dużym skrócie - wieki temu, gdy królował chat onetu, poznałem tam dziewczynę/kobietę o nicku krakowianka (później jeszcze posługiwała się nickiem Wiosenka). Rozmawialiśmy wiele na chat aż przeszliśmy na korespondencję e-mail. Była po trochę traumatycznych przeżyciach. Ja szukałem dziewczyny... historia jakich wiele. Ale zostaliśmy na czysto przyjacielskich relacjach. Nie wiedzieliśmy jak wyglądamy, przysłała mi tylko pasek z samymi
I dalej masz gdzieś to zdjęcie - pasek z jej oczami?