Aktywne Wpisy

Bananek2 +248

jankes83 +34
Po co w ogóle taki kacapski przygłup ma dostęp do wykopu, po co ten człowiek żyje w Polsce? Dlaczego ta onuca dalej nie ma bana?
Wszystkie treści antyukraińskie, wprowadzające narrację wielkiej rasiji.
Wykop powoli staje się drugim lurkerem. Dzbany typu @USSCallisto @Fako, czy @Koniasz głosujący na skrajnie prawicową, prorosyjską konfederację, prowadzą antyukraińską, rosyjską propagandą. Promują partię która oficjalnie okazała się zdrajcami Polski. No to jest jakaś kpina xD Przecież ci zdrajcy
Wszystkie treści antyukraińskie, wprowadzające narrację wielkiej rasiji.
Wykop powoli staje się drugim lurkerem. Dzbany typu @USSCallisto @Fako, czy @Koniasz głosujący na skrajnie prawicową, prorosyjską konfederację, prowadzą antyukraińską, rosyjską propagandą. Promują partię która oficjalnie okazała się zdrajcami Polski. No to jest jakaś kpina xD Przecież ci zdrajcy

Mama już gotuje rosół, zaraz będzie tłukła schaby. Ojciec leży na wersalce w rozpiętej koszuli, góruje nad nim brzuch mówiący o pozycji w wiejskiej społeczności (im większy tym ważniejsza funkcja) w ręku trzyma pilota, jedno oko zamknięte, drugie wpatrzone w Śląski koncert życzeń na TVS, spod soczystego wąsa wydobywają się odgłosy przypominające nie wiadomo co. Brat wrócił z imprezy więc będzie pewnie spał do 12 godziny. Przechodząc koło jego kurtki wiszącej w korytarzu wyraźnie czuć damskie perfumy zapewne jakiejś pięknej dzulietty. Ja jako 27 letni prawik bez znajomych poszedłem spać w sobotę o 23 myśląc o tym jak marną imitację życia prowadzę. Obudziłem się o 7.30 i nie mam żadnych planów oprócz f1 wieczorem. Oczywiście msza święta również była aczkolwiek odbyta w sobote. Ja nie byłem, bo trochę kaszle i mam katar.
Polska "szczęśliwa" rodzina
Wieś gdzieś w województwie śląskim
Pozdrawiam mietowaherbata94
#przegryw #zycie #wies
Komentarz usunięty przez autora
@Mietowaherbata94: ale wiesz, że nie wszystkie sobotnie msze można zaliczyć jako niedzielne?
"Nakazowi uczestniczenia we Mszy Świętej czyni zadość ten, kto bierze w niej udział, gdziekolwiek jest odprawiana w obrządku katolickim, bądź w sam dzień świąteczny, bądź też wieczorem dnia poprzedzającego" (KPK kan. 1248)
Przeczytałem jej na głos cały stan dnia ze wsi w województwie śląskim i popłakałem się przy tym ze śmiechu.
Nie wiem czemu
No mnie o to w życiu chodzi, żeby było śmiesznie. No i jest
Probujac, masz jakis % szans na sukces. Tkwiac w marazmie, poddajac sie - okragle 0.
Walcz.