Wpis z mikrobloga

Mam 19 lat, a czuję że nic nie przeżyłam. Nie podróżowałam, nie imprezowałam, nie miałam pieniędzy na realizowanie swojej pasji. Miałam w życiu może ze dwie bliższe znajomości, ale i one się zepsuły. O związku nie wspomnę, bo nikt nigdy nie był we mnie nawet zainteresowany. Lata zeszły mi na graniu w lola i tylko tam utrzymuję z kimkolwiek kontakt. Bez tego jestem na świecie zupełnie sama. Chciałabym, żeby ktoś po prostu chciał się ze mną przyjaźnić - wspierał mnie, motywował, pogadał, dzielił moje zainteresowania. Żadne tabletki tego nie naprawią.
Zazdroszczę ludziom, którzy po prostu są normalni i nie muszą przechodzić przez to wszystko.
#depresja #samotnosc
  • 246
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie posraj się. Jak miałem 19 lat to też już swoje widziałem, ale to nie były rzeczy, których bym komukolwiek życzył.

@ktomizajalnazwy: z tego co widzę, to ty tu popuściłeś z lekka xD
ty widziałeś te rzeczy, a ja je robiłem właśnie.
i masz rację, nie chciałbyś tego sobie życzyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dom zbudowałem po 40tce, JDG mam od 26 roku życia, dzieci odchowane, kredytów brak, choć kasą nie sram. no, może
  • Odpowiedz
@annas1: Na pocieszenie powiem ze ja dopiero w wieku 30/31 lat pojechałem na pełnoprawny dwu tygodniowy urlop. Niestety czasem niektórzy maja bardzo ułatwiony start a niektórzy musza mozolnie powoli zdobywać kolejne cele, które niektórzy na starcie otrzymali.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@annas1: co jak co, może cię zjechali bezpodstawnie, ale masz teraz sporo szans na znalezienie swojej szansy w tej masie komentarzy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz