Aktywne Wpisy

Treda +364

Saeglopur +731
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz

Kluby będące własnością miasta to norma w Polsce, ale w Stalówce jest to posunięte jeszcze dalej, gdyż prezydent właściwie bezpośrednio sprawuje władzę w klubie. Citko więc, jako doradca, jest de facto dyrektorem sportowym na sterydach, będąc jednocześnie czynnym agentem, ale skoro oficjalnie jest tylko doradcą, to problemu nie ma.
Swoją drogą, został
Chętnie oglądam Weszło, ale przez pierwsze miesiące pomijałem Wasz format, bo myślałem że to jakieś tam pitolenie. Z ciekawości kiedyś odpaliłem... i faktycznie jest to po prostu pitolenie ale zajebiście się go słucha i łyknąłem wszystkie odcinki w parę dni. Agresywne kraby błotne na zawsze zostały mi w głowie.
Czekam na kolejne recenzje - nie musi być książek piłkarskich, może być nawet recenzja instrukcji stołu Lack z Ikei.
@ZenonZawodowiec: Współczuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@