Wpis z mikrobloga

@Jakub_Olkiewicz A pozwolę sobie uzupełnić fragment o Stali Stalowa Wola, jako że mam pecha być kibicem tego klubu xd

Kluby będące własnością miasta to norma w Polsce, ale w Stalówce jest to posunięte jeszcze dalej, gdyż prezydent właściwie bezpośrednio sprawuje władzę w klubie. Citko więc, jako doradca, jest de facto dyrektorem sportowym na sterydach, będąc jednocześnie czynnym agentem, ale skoro oficjalnie jest tylko doradcą, to problemu nie ma.

Swoją drogą, został
  • Odpowiedz
@Jakub_Olkiewicz:

Chętnie oglądam Weszło, ale przez pierwsze miesiące pomijałem Wasz format, bo myślałem że to jakieś tam pitolenie. Z ciekawości kiedyś odpaliłem... i faktycznie jest to po prostu pitolenie ale zajebiście się go słucha i łyknąłem wszystkie odcinki w parę dni. Agresywne kraby błotne na zawsze zostały mi w głowie.

Czekam na kolejne recenzje - nie musi być książek piłkarskich, może być nawet recenzja instrukcji stołu Lack z Ikei.
  • Odpowiedz
@Minieri: W sumie nie mamy pomysłu, jak się reklamować. Poza tym to jednak specyficzny humor, tematyka, sposób nagrywania, nie wiem, czy już tego nie ogląda każdy, kto jest w stanie nas znieść (25-35k ludzi to ogromna grupa).

@ZenonZawodowiec: Współczuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@
  • Odpowiedz