Wpis z mikrobloga

Problemem nie jest sam marsz, ale to że nie każdy Polak jest na nim miłe widziany. Dopóki obok siebie nie pójdzie tęczowa flaga, krzyż i jakikolwiek inny symbol który jest dla kogoś ważny, nie będzie mowy o prawdziwym Marszu Niepodległości. Pokażmy że nawet nie zgadzają się ze sobą potrafimy cieszyć się tym co nas łączy #polska #marszniepodleglosci #niepodleglosc #swietoniepodleglosci #neuropa #4konserwy #oswiadczenie
atm-Pa - Problemem nie jest sam marsz, ale to że nie każdy Polak jest na nim miłe wid...

źródło: comment_1636659518g7aVHAsISSbA1c3ugljek8.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@rogaty_weles:

tęczowych degeneratów nie łączy z patriotami ani swieto niepodleglosci ani polska flaga ponieważ oni gardzą tą flagą, Polską i wszystkim co polskie. Tutaj nie ma wspólnej płaszczyzny na porozumienie

Tu jest właśnie pies pogrzebany. Prawactwo lansuje jakąś chorą wizję patriotyzmu i uzurpuje sobie prawo do tego, by mówić kto ma prawo nazywać się patriotą. Nie jesteś katolikiem to w---------j. Jesteś gejem to w---------j. Potem wielkie zdziwienie, że młodzież nie
  • Odpowiedz
@atm-Pa A dla mnie to tam nie powinno być ani krzyża ani żadnych innych flag lgbt i czy prawicowych symboli. Tylko flaga Polski i ewentualnie Godło. W końcu to marsz dla narodu polskiego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@atm-Pa: świat tak nie działa.

@thority: no jakoś za granicą działa, tylko Polaczki jak zwykle nie są w stanie wyjrzeć dalej niż wnętrze własnej d--y
  • Odpowiedz
@Mave:

nie będzie nigdy marszu narodowców z lgbt, tak jak nie będzie marszu trumpistów z bidenowcami czy szczepionkowców z antyszczepionkowcami.

za granicą.
  • Odpowiedz
@atm-Pa: no niby tak, ale nie do końca - bo święto niepodległości to nie miejsce na afiszowanie się z tym kogo i w jaki sposób lubię penetrować seksualnie. Ja marzę o dniu, kiedy powstanie jakaś organizacja, która wykopie z Marszu faszystów, bo szczerze to nie chce mi się brać udziału w marszu, w którym wykrzykiwane są hasła, z którymi się nie zgadzam. Na MN byłem kilka razy, ale dojrzałem do
  • Odpowiedz
@rogaty_weles: z mojego doświadczenia narodowcy to niestety często wrzod na dupie polskiego narodu. Nie spotkałem jeszcze żadnego który traktowałby mnie lepiej jako Polaka pomimo moich "ułomności", niż zwyczajnie bardziej tolerancyjni obcokrajowcy, których społeczeństwa przerobiły ten temat dekady temu.
Dziwisz się że tylu ludzi trzyma z lewakami, nie czuje się Polakami itp? Po którymś razie jak ktoś każe ci w---------ć to zaczynasz to brać do siebie i szukasz ludzi którzy cie
  • Odpowiedz