Aktywne Wpisy
TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
#bialorus
Komentarz usunięty przez autora
nie wciskaj kitu wykopkom moskalu
@FPmaster: Masz na to jakieś dowody, czy po prostu powtarzasz białoruską propagandę? Publicznie to cały spór zaczął się od oskarżeń Łukaszenki rzucanych przeciw Polsce i innym krajom, że organizują protesty przeciw niemu.
W skrócie to najpierw były machloje Łukaszenki w białoruskich wyborach, potem wybuchły protesty na Białorusi, potem Łukaszenka zaczął rzucać w świat oskarżenia o organizację protestów przez Polskę i parę innych krajów (chyba
https://president.gov.by/ru/events/pozdravlenie-narodu-polshi-s-nacionalnym-prazdnikom-nezavisimosti
Wrzucam tłumaczenie z DeepL
Gratulacje dla narodu polskiego z okazji Narodowego Święta Niepodległości
Prezydent Aleksander Łukaszenko w imieniu miłującego pokój i wielonarodowego narodu białoruskiego oraz w imieniu własnym złożył gratulacje narodowi polskiemu z okazji Narodowego Święta Niepodległości.
Jestem przekonany, że zasady nieingerencji w sprawy wewnętrzne, duże projekty inwestycyjne, wspólna praca na arenie międzynarodowej na rzecz stabilności i bezpieczeństwa rzeczywiście wzmocnią niezależność i suwerenność naszych krajów,
Jak ktoś pamięta aferę Facebooka, gdzie można było sprawdzić kto zarządza danym kontem ten wie jak tanie są słowa dzisiaj