Wpis z mikrobloga

@LetMeStay: wziąłeś pod uwagę to ze interpretujesz te „sygnały” po swojemu? Miałem podobna sytuacje tylko z mojej strony, takiej nadinterpretacji nigdy nie słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LetMeStay: @HASSAN_: Ogólnie są dwa sygnały, które mają znaczenie: łatwość i częstotliwość nawiązywania kontaktu fizycznego (test przy spacerze: oddalasz się od niej i przybliżasz w wolny, ledwo zauważalny sposób (nie chodzi o to byś chodził jak krab lol) - w jaki sposób ona koryguje dystans (ergo im bliżej ciebie tym lepiej); oraz ilość czasu jaką ci poświęca - jeżeli 80% musisz sam zabiegać o kontakt, umawianie się to
  • Odpowiedz
Jakbym widziała mojego byłego. Jednego dnia mówił, że kocha, a drugiego po całym dniu nie odzywania się pisał, że może jednak nie powinniśmy razem być¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@LetMeStay mało kiedy tak jest, zazwyczaj w tym samym czasie jest 5 innych na Twoje miejsce i akurat straciła zainteresowanie.
Jak ma byc to będzie bez większych hocków klocków
  • Odpowiedz
@LetMeStay: W języku dorosłego mężczyzny nie istnieje jakie pojęcie jak „mieszane sygnały”. To jest domena beciaków. Zapraszasz kobietę do kina / restauracji / spacer? Raz nie może? Zdarza się. 2 raz to samo? Next. Nauczcie się ze z kobietami trzeba konkretnie beciaki XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Urajah: czyli 99% przypadków to its over dla chłopa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co słyszę od znajomych którzy z kimś próbują się umówić to "co chwilę muszę ja pierwszy pisać, ostatnio niby nie mogła się spotkać bo babcia jest chora" itd. A od różowych to "chlip chlip czemu jestem sama" a wokół kilka facetów, ale to nie ten xD p------e czasy
  • Odpowiedz
@LetMeStay: no tak, bo jak napisała "dzięki, hehe" to od razu znaczy, że ma obowiązek z kims być, a jak śmie umawiać się z innymi albo po prostu mieć inne ciekawe zajęcia to łajza. Nie każdy zakochuje się od pierwszego wejrzenia, co więcej lepiej się nad tym wszystkim dobrze zastanowić, bo to nie wybór chipsów w sklepie. Inna sprawa, że najlepiej od razu wspomnieć o intencjach.
  • Odpowiedz