Wpis z mikrobloga

@NajsDogsAndKats: Jaro pokazuje nam jak żyć ekskluzywnie i bawić się charytatywnie za hajs od frajerów. To niedościgniony wzór nowoczesnego żebraka, wyznacza nowe trendy a ludzie mu zazdroszczą.
  • Odpowiedz
@pyczasty: Tak jest. Chyba po to wlazł na ten Giewont, zeby pod krzyżem podziekować Bogu(temu co go uratowal od alkoholizmu), ze sa na swiecie frajerzy dzieki, ktorym za robienie chłamu mozna życ. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NajsDogsAndKats: Na roli pracujesz? Masz tak n------e we łbie że o każde g---o się przyczepisz byle menelowi "pojechać" normalna knajpiana porcja jajecznicy, ja wg was też jestem p----------y, ale jak idę rano na śniadanie do restauracji to nie zamawiam kurhwa 3 różnych, tylko jedno i mi styka xD a ci się srają nie wiadomo o co bo sami na śniadanie bochen chleba ze smalcem o-------ą xD ile taki karakan jak
  • Odpowiedz
@COVID-21: Moze duze zapotrzebowanie, bo mowi, ze jak nie pije do duzo je prawda? Wstaje rano, biadoli, ze nic nie jadl i po godzinie 11 dostaje takie cos i mu wystarczy jako sniadanie czy obiad wlasiwie? Jakbym sie przyczepial o kazde byle gowno to bym zaspamil caly tag a ja nawet nie robie o nim postow tylko skrobne czasem pod cudzym.
  • Odpowiedz
@NajsDogsAndKats: Ale ja nie wiem co on mówił bo aż tak na łbie nie mam n------e żeby to oglądać xD odnoszę się tylko do tej całkiem normalnej wielkości jak na knajpy porcji jajecznicy co jest przedstawiona na filmiku, oraz tego że się p------------z że menel dziaduje i że mógł kupić więcej ale coś tam, no kurnia beka xD
  • Odpowiedz
@NajsDogsAndKats: Bo zawszę bawią mnie wychodki które myślą że są mądre i mają monopol na rację,a robią z siebie pajacy. Chłop poszedł do knajpy, zamówił śniadanie z karty, zjadł, nic chyba nie marudził na wielkość (a kaloryczność też była normalna jak na śniadanie) , ale wychodek wmawia że powinien 2 śniadania zamówić, ty to chyba zupę z wanny w---------z xD

tak zamówienia robisz też? xD
COVID-21 - @NajsDogsAndKats: Bo zawszę bawią mnie wychodki które myślą że są mądre i ...
  • Odpowiedz
@COVID-21: Zamawiam cos by sie najesc a gruby nie jestem i szczególnie lakomy . Wstaje rano dajmy na to jak ten rzeczony menel o ktorym jest post, nie jem nic do poludnia no to jestem glodny i tym bym sie nie najadl tego jestem pewien
  • Odpowiedz