Wpis z mikrobloga

Komentarz lektora '(...) tylko czemu podzieliła się tą informacją dopiero teraz' jest taką manipulacją widzami, że aż mnie to rozbawiło ;D
#hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Catastroish: mnie mniej rozbawiła, ale za to wkurzyła, czy tak trudno lektorowi który powinien być bezstronny w takiej sytuacji, zrozumieć że w przeciwieństwie do innych uczestnik mówi wprost danej osobie że jest cwanym graczem, a nie za plecami jak większość tam
  • Odpowiedz
@rybsonk: Pod wzgledem manipulacji ogolnie :) teraz probuja sie wybielac, a cos czuje, ze po finale, wyleje sie takie gowno, ze moze to bedzie ostatnia edycja
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Lektor filmowy czy na wydarzeniach sportowych a lektor reality-show to zupełnie dwie różne rzeczy, ten lektor robi naprawdę kawał dobrej roboty bo ile razy się śmiałem z jego porównań czy dopowiedzeń to nie zliczę, a to ze coś takiego powiedział, to już mówił pare razy jak ktoś odjeżdżali i byli w aucie
  • Odpowiedz
@Catastroish co Ty bredzisz xD dobrze powiedział. Jeżeli uważała że to co planuje robić łukasz jest złe, to powinna była go zdemaskować wcześniej. Nie zrobiła tego. Dlaczego? Bo uważała że to dobry pomysł, ale chciała na siłę dowalić Łukaszowi odchodząc. Toksyczne zachowanie. Lektor nie powiedział nic odkrywczego a już na pewno nie manipulował
  • Odpowiedz
@LiamRockwell: No jasne że nie uważała że Łukasz cos robi źle, bo sama chętnie by uczestniczyła w tym planie i taka była strategia :D Jej to było na ręke, ale to jest logiczne że nie sprzedała siebie i jego jak jeszcze była częścią tego planu. Dokładnie jak napisałeś, chciała mu dowalić i popsuć mu sytuację, ale lektor mówiąc ten komentarz chcąc nie chcąc manipulował w jaki sposób ludzie odbiorą jej
  • Odpowiedz
@LiamRockwell: Racja, ale w momencie kiedy masz taką oczywistą sytuację o której przed chwilą mówiliśmy - że wiadomo że nie powiedziała tego wcześniej, bo była częścią tego planu, mówienie 'tylko czemu nie powiedziała wczesniej' nastawia odbiorce negatywnie do niej. Czyli manipuluje tym jak się ją odbiera
  • Odpowiedz
@Lordon: Jakby co, to mam taki sam odbiór tego lektora. Też go bardzo lubię i mam to samo odczucie do jego komentarzy - że robi to w bardzo wyluzowanej formie, jak kumpel siedzący obok. Myślę że może bym nie wyłapała jego komentarza gdyby był adresowany do kogoś innego, bardziej 'neutralnego' uczestnika. Ale prawdopodobnie przez to że akurat Wiki jest tak kontrowersyjną osobą i przed obejrzeniem tego odcinka widziałam na wykopie
  • Odpowiedz