Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +445
Chicoxxx66 +131
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
#pieklomezczyzn #ciekawostki #mapy #bekazlewactwa #neuropa #europa #polska #bialorus
@ArniHell: To w takim dlaczego faceci nie dbają o siebie?
Przykładowy raport z 2020: https://www.medonet.pl/narodowy-test-zdrowia-polakow/raport-2020,narodowy-test-zdrowia-polakow-2020--problem-otylosci-jest-coraz-grozniejszy,film,61552230.html
Z doświadczenia wiem że większość kobiet chce zrzucić wagę albo o siebie zadbać, może dlatego uznałem że więcej kobiet niż mężczyzn ma problem z nadwagą. Ehh moja wina :/
Co do dowodów anegdotalnych, to ja w sumie jak pomyślę o
A CZEMU W TYCH KRAJACH NA NIEBIESKO BABY MAJĄ MNIEJSZE cyc00chy!?
Komentarz usunięty przez autora