Wpis z mikrobloga

Mirabeleczki i Mireczki, proszę o pomoc () #wykopefekt #mediaexpert #oszukujo

Kupiłem z dostawą od @Media_Expert lodówkę, tableta i jakąś wyciskarkę. Przy okazji zapłaciłem za najdroższy pakiet niemal 90 zł za postawienie lodówki w mieszkaniu itd. oraz wziąłem opcję odbioru starej. Panowie stwierdzili, że nie wezmą, bo zauważyli szron (lodówka podobno ma być totalnie rozmrożona, ale takiej informacji nie ma przy zakupie ani w ustawie o elektrośmieciach), a ponadto powiedzieli, iż mają telewizory nowe na "pace", więc tym bardziej nie widzi im się branie. Kłóciłem się z nimi i stwierdziłem, że skoro tak to nie wezmę zamówienia. W końcu przekonali, że ktoś jutro to odbierze, ale oczywiście nikt nie przyjechał mimo składania reklamacji przy nich. Składałem TRZY razy do @Media_Expert zlecenie na odbiór starej lodówki. Wczoraj ostatni raz i oddzwoniła do mnie pani, która powiedziała, że jedyny termin jaki ma to dziś o 7, czyli de facto teraz. O 6:59 dzwoni do mnie jakiś gość, że "ZOMO MNIE NIE WPUSZCZA NA KRAKOWSKIE PRZEDMIEŚCIE", a ja mu wytłumaczyłem, że przecież ma pan CZTERY wjazdy na moją uliczkę - niekoniecznie przez Stare Miasto. On na to powiedział, że on ma klienta co 20 minut i nie ma czasu i nie jest helikopterem. Specjalnie dziś zmieniłem wszystkie swoje plany, spałem 3 godziny i oczywiście gość nie przyjechał. Zadzwonił teraz, że podobno nigdzie na ŚRÓDMIEŚCIU w STOLICY nie wpuszczają. Sorry, ale takie bajki to im, a nie mi. Najpierw twierdzi, że ma całe Śródmieście nie tylko mnie, a jak mu podałem kolejne dwa wjazdy to stwierdził, że on już na Pragę jedzie. Po prostu cyrk. Jestem #!$%@? maksymalnie.

Proszę o plusa na pocieszenie, bo nie wiem co już mam zrobić z tymi krętaczami z @Media_Expert ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dałoby radę zrobić #wykopefekt, by się ogarnęli? :(